Sex related Fantasy 18+

Beep, beep, beep

It was a cold morgen in september when he pushed the button of his alarm clock. Two thoughts went straight to his head. First; ahhh not again, I'm tired and leave me alone.... Second... There was no second... In this second he stood up straight and watched his clock... It was quiet, but the silence was broken by a scream...
Freedom!!!! Was all he could say before he ran into the bathroom and washed his face...

Snel? zal je denken, maar nee, vandaag zou aan zijn tempo geen eind vast te knopen zijn. Hij was op stoom en dit moest hij kwijt... er was maar één manier. En dat was zij.... Eventjes stond hij stil, met zijn tandenborstel in zijn mond en staarde hij naar de spiegel. Zou ze het accepteren, zou ze ervoor gaan?... Nee zei hij; mijn leven is altijd één grote vraag geweest en nu wil ik het proberen.. Nu zal ik daar staan en nu zal ze me zien zoals ik ben. Hij aarzelde geen seconde toen hij onder de douche vandaan kwam en in zijn kleren schoot.

De ochtend verliep snel en zijn voorbereidingen waren getroffen.. Even dacht hij na, maar aan alles was gedacht. Hij rende de keuken in en keek op de klok; 2 minuten voor 7 en met een gebaar als een soldaatje salueerde hij de klok en verdween met een lach op zijn gezicht de voordeur uit.. Om stipt 7 uur stond hij voor de deur van de winkel en kocht zo snel als hij kon de dingen die hij zocht.. Kaarsje (jah één), roosje (jah één),en wat snelle etenswaren...
thuis aangekomen kwam iedereen net beneden en was hij weer helemaal zichzelf. Vrolijker, maar zichzelf. Zonder ook maar antwoord op één vraag te geven haastte hij zich richting zijn kamer en nam hij een grote voetbaltas. In die tas verborg hij op de meeste gekke plakke allerlei dingetjes die hij gekocht had en midden in propte hij waar alles om draaide... Hier moest het mee gebeuren en dit kon zijn dag maken of breken... Maar hier later meer over...

Na alle voorbereidingen belde hij haar op. "Hey Meissie, en al zin om te gaan?" Jah tuurlijk had ze daar zin in. Al zo lang hadden ze niet meer iets voor zichzelf kunnen doen. Druk,druk, druk was het motto geweest en beiden hadden geen tijd om echt aan andere dingen te denken.
Maar vandaag was het anders; "Wat klink je vrolijk" zei ze en na een kleine smoes verliep het gesprek in een afspraak om 11 uur bij haar huis.. Deze uurtjes leken wel eeuwig te duren en om 9 uur lag alles dan ook alweer in de auto, klaar voor vertrek. Hij was opgewonden en moest zichzelf kalmeren. Even stak hij een ciggie op en pofte zwaar ademend in de bank. het was alsof de tv hem erdoorheen sleurde want voor hij het wist stapte hij in en was hij klaar voor vertrek.

bij haar aangekomen was hij al stukken rustiger en schrok zij van de hoeveelheid bagage die hij bij zich had... "We gaan niet kamperen"riep ze nog toen ze nochalant instapte en halflachend hem een zoen gaf.. "Ik wou me gewoon goed voorbereiden op ons uitje" zei hij schienheilig en gaf haar de kaartjes. "Hou jij die maar vast, daar zijn vrouwen beter in, want ik raak ze alleen maar kwijt." Even staarde ze erna toen hij een beetje overdreven hard wegreed... "Dolfinarium" las ze voor. "... je bent me er één!" zei ze vrolijk maar zonder reactie en totaal gefocusd op de reed hij stug door.
Onder weg was het normale patroon al redelijk terug gevallen en bespraken ze wat over alle andere zaken en zong zij vrolijk mee met de muziek. In zijn achterhoofd bonkte het... Dit klopppende gevoel alsof er iets engs gaat gebeuren... Toch bleef er die lach op zijn gezicht en pikte ook hij zijn tekst mee..

Aangekomen, duurde het niet lang of ze stonden netjes in de rij enliepen zij zo het park binnen. De kaartjes werden bekeken en als vrouw zijnde stopte zij deze diep in haar 'oh zo krappe' handtasje om ze veilig te bewaren voor thuis.

De vrolijkheid was van beide gezichten af te lezen tot hij in haar oor fluisterde. Dat ene bericht waar ze op zat te wachten. "Lieverd, misschien komt het allemaal iets ongelegen, maar ik heb ongelovelijk veel zin in u!" even keek zij hem lachend aan en liep ze verder maar hij bleef staan. Ze draaide zich om en hij kon zien dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelde. "Hier?"vroeg ze blozend... "Waarom niet?!"Zei hij daadkrachtig en zelfverzekerd. Lachend en Schaamteloos bespraken zij alle mogelijke plekjes waar ze heen zouden willen onder het lopen, tot hij op eens stil stond en geen antwoord gaf op haar vraag.
"Wat is er?" Zei ze toen ze zich omdraaide, maar naar de richting waar hij heen keek en de blik in zijn ogen wist ze genoeg. Vanuit zijn oogpunt zag hij de nagebootste duinen en het hoge gras al snel liggen. "Dat meen je niet.." kon ze nog uitbrengen maar voordat ze verder kon spreken had hij al om zich heen gekeken en trok hij haar aan haar hand mee over de hekjes en het hoge gras in. Nog steeds met die zware en grote tas op zijn rug..
Voordat iemand het ook maar kon vermoeden waren ze hevig aan het zoenen en vond hij ieder plekje waar zij zo graag aangeraakt werd... haar hals, haar rug, haar haar en haar mond... Alles was perfect en alles leek net weer iets spannender in de buitenlucht. Terwijl zijn handen over haar rug gleden en zij zich stevig tegen hem aandrukte, voelde zij hem groeien... Haar hand gleed langzaam naar beneden en stopte vlak boven zijn broek. Even streelde zij hem mateloos en toen zijn verlangen niet erger kon worden gleed ze langzaam naar beneden...
Opeens greep zijn hand de hare en schrok zij van zijn reactie. "Waarom niet"zei ze nog maar lief en teder gaf hij antwoord. "Omdat vandaag jou dag is lieverd..." Hij draaide haar om en zoende eerst haar oortje, dan haar nek en toen haar schouders.. Alles ging perfect en zonder twijfel ging hij verder. Van haar schouders tot haar middel en van haar middel tot haar broek.. Door de opwinding ademde ze hevig en kon hij merken dat ze naar meer verlangde.. Zijn handen waren zijn richtlijnen en met zijn tong volgde hij elke beweging. Van verlangen opende ze zelf haar knopen en liet zij merken dat er meer dan verlangen was, er was lust, lust naar elkaar en de liefde van éénander. Toen zijn handen zachtjes over haar stringetje ging en zijn tong trouw volgde was er een zacht kreuntje.. Bij zijn tweede aankomst was er een geluid.
Even leek het de wind te zijn, maar tot hun verbazing liep er vlak langs hun een klein jochie van 4 jaren oud. "Kijk mam!" waren zijn woorden en hij rende snel terug. Nog voordat er ook maar één persoon die ene bocht om kon komen lopen waren zij opgestaan en weggerend.. Lachend en vol adrenaline trok zij snel haar shirtje aan en kon hij nog net over het hek springen toen er andere bezoekers voorbijkwamen. "Even bijkomen" zij ze lachend totdat één van de voorbijgangers haar er vriendelijk op verwees dat haar broek nog los was. Een tikkeltje arrogant en lachend bedankte zij haar vriendelijk en knoopte de broek vastberaden dicht. Na pratend en vol van vreugde liepen zij verder en nog steeds vroeg zij zich af wat hij nou in die tas had zitten. "Vertrouw je mij?" Was zijn vraag en zelfverzekerd gaf zij hier ja als antwoord op. "Dan zal je me er niet meer naar moeten vragenzij hij best wel serieus en zonder klagen of maar knikte ze en liepen ze vrolijk verder..

De dag verliep snel en een kwartier voor sluitingstijd liep hij naar haar toe en fluisterde zacht wat in haar oortje. "Lieverd, het is nu bijna donker en als je wil weten wat er in de tas zit zal je me nu moeten volgen".

To be continued sorry... Gotta go...
12 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cry_Out
Cry_Out, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende