Shuttle run test

Vandaag gingen we allemaal wat moeizaam naar gym. We hadden gisteren sportdag gehad, en de meesten van ons hoopten eigenlijk dan nu vrij te zijn... maar nee, zo werkte dat niet volgens onze gymleraren XD
Toen bleek dat we gewoon gym hadden hoopten we op een vrije gymles... Geweldig is dat! Gewoon lekker doen waar je zin in hebt (ik ben dan eigenlijk meestal wel bij de klimwand te vinden).
Dus iedereen ging met die gedachte dan toch maar de kleedkamers in nahnah

De gymzaal was helemaal leeg. De zeilen die de zaal normaal gesproken in stukken verdeelden hingen ergens hoog in het plafond. Wat gingen we doen? Niemand die het wist.

Iedereen teleurgesteld dat het geen vrije gymles werd, maar toch wat nieuwsgierig, ging zitten langs de kant.
De gymleraar zei: 'Vandaag gaan we Shuttle run test doen'.
Het leek wel alsof er een één of andere straaljager overvloog; wat een herrie!
Nee meneer, geen shuttle run test! Nee bah! We hebben gisteren sportdag gehad, dat kunt u niet maken!!!

Maar goed. natuurlijk had zeuren geen zin, een paar tellen later stond ik samen met de helft van vwo5 langs de kant, klaar om te starten.

Het begon lekker langzaam, en ik kon het goed bijhouden vrolijk Ik was benieuwd hoe het me zou verlopen aangezien ik de laatste tijd toch wat minder aan het sporten ben.. en hardlopen is nooit mijn sport geweest (heb ooit de 10 km gelopen in een uur, en kon toen de volgende dag niet meer lopen XD). Ook had ik op de één of andere manier een erg droge mond. de pauze ervoor een wasa cracker gegeten met ui, kwam misschien daardoor"? Of mijn verkoudheid? Ik weet het niet... in ieder geval had ik het gevoel dat ik dringend water nodig had.

Goed... het stemmetje wat steeds de trappen zei werkte me op m'n zenuwen. En de achtergrond muziek wekte ook wel een soort van spanning op. Die spanning zorgde er wel voor dat ik mijn best wilde gaan doennahnah

Er begonnen mensen af te vallen... eerst de mensen die gewoon nooit sporten, toen de mensen die geen zin hadden. Ook de mensen die steken in hun zij kregen of door hun enkel gingen vielen af.

En voor ik het besefte rende ik daar als enige meisje ergens in trap 8geschokt
'Sodeju dat had ik echt niet verwacht XD
In ieder geval had ik toen wel zo iets van ; ik moet water water water! En toen stopte ik... Ik had in mijn gevoel op dat moment een 100 % speekselloze mond verward niet zo fijn dus.

De jongens moesten natuurlijk weer beter zijn dan de meisjes:S De beste jongen kwam tot trap 12knipoog
Ik hoop ooit nog eens de beste jongen te kunnen verslaan... ik vind het geweldig om jongens met dat soort dingen te verslaan nahnah net zoals met armpje drukken enzo nahnah

Ik zou hem dus graag nog n keer willen doen..
Maar dan eerst eens flink gaan sporten de aankomende tijd nahnahknipoog

08 feb 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van anoukje
anoukje, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende