Significant

When hope dies, it will renew itself..

Ze zeggen dat je kamer of je huis je geestelijke toestand weergeeft. Hoe het er van binnen uitziet, in je hoofd. Dat wil dus zeggen dat dit huis het hoofd van mij en Luc vertegenwoordigd. Of in ieder geval de verstandhouding tussen ons. We hebben net de woonkamer, de keuken en de gang grondig schoongemaakt met zijn tweeën. Zijn vriendinnetje komt vanavond langs. (Ik had haar uitgenodigd, maar volgens mij kan ik beter naar mijn kamer verdwijnen vanavond.)

“And I don`t want the world to see me,
`cause I don`t think that they`d understand
When everything is made to be broken,
I just want you to know who I am.

And you can`t fight the tears that ain`t coming,
all the moment the truth in your lies,
when everything feels like the movies,
yeah you bleed just to know you`re alive”
Goo Goo Dolls - Iris


Alles ruikt schoon en fris.. En ik ben chagrijnig. Niet eens omdat ik mijn bed uit werd geroepen, door Luc en mijn tante. Ik hoorde namelijk de bel al gaan en ik hoorde Luc de telefoon oppakken en zeggen dat ik nog lag te slapen. Ik was me al aan het omkleden, toen Luc me riep. Ik ben chagrijnig, omdat ik weet dat ik wat aan mijn leven moet doen en ik ben daar niet mee bezig. Ook ben ik chagrijnig, omdat ik een duidelijke leugen heb verteld tegen mijn tante.

Ik had tegen haar gezegd dat ik de uitnodiging niet had gelezen, maar wel de rekeningen had gezien. Maar ik had ze allebei wel gelezen, alleen ik hou zoals gewoonlijk weer eens contact af. En waarom?

Alleen maar bezig houden met hoe ik me voel en wat er allemaal mis is, maar ondertussen sluit ik me weer voor iedereen af. Me verschuilend in een klein hoekje van de wereld, hopend dat ze me niet zullen vinden. Maar iedereen veegt de hoekjes meestal na een tijdje extra goed, omdat ze weten dat ze die vaak vergeten.

I wasn’t significant enough to be loved- by anyone. So welcome to my life. This is my miserable bliss.
16 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende