Slecht plekje ?

Zo rond 11 uur waren Fara en Bas langsgekomen voor de kraamvisite van Sem. Ik was toch wel blij dat er iemand was om mee te praten, ondanks dat Kim continu in de buurt is. Kim is vooral bezig met het huishouden, dus met haar kan ik niet echt veel babbelen en Sem is ook niet een al te grote kletskous. Dus het was wel even fijn om met iemand te kunnen praten aangezien Bart ookal naar zijn werk is gegaan vanochtend ( jammergenoeg ). Grootste deel van de tijd zit ik of alleen op de bank of lig ik boven in bed te slapen. Het is dus eigenlijk niet echt veel bijzonders dus, konden die hechtingen er nu maar al uit. Het is echt niet lekker lopen met die hechtingen daar beneden. Het is zelfs pijnlijk.
Ook hebben we een cadeautje gekregen van Fara en Bas. Het is eigenlijk niet echt een heel erg praktisch cadeau als ik heel eerlijk mag zijn. Het zijn namelijk schoentjes in maat 24.. En het zijn dan ook nog eens van die zware schoentjes en daar mogen kinderen pas op lopen als ze al echt kunnen lopen, anders is dat erg slecht voor de voetjes ( ik werk in een schoenenwinkel ). Dus grote kans dat we ze pas over anderhalf jaar zullen gebruiken.. En dan heb je ook nog eens grote kans dat de schoentjes niet zullen passen. Misschien heeft hij later wel een hoge wreef.. Het zit namelijk bij ons nogal in de familie. Nee, een schoentje kopen voor in de toekomst te gebruiken is niet echt slim. Nja, we zien wel weer over anderhalf jaar hoe de schoentjes bevallen.
Ook vonden ze Sem een prachtkereltje en Bas zei dat hij op mij leek ( Bas heeft erg veel babyfoto’s gezien van mij dankzij mam ). Ik vond eigenlijk ookal dat Sem veel op mij leek. Straks krijgt hij net als mij blonde krulletjes. Dat zou echt super schattig zijn.

Toenet heeft Kim nog naar een verloskundige gebeld voor het wondje dat vlak onder Sem’s rechteroksel zit. Ze vind het toch wel een beetje zorgzaam dus laat ze iemand die er veel vanaf weet er even naar kijken. Gewoon voor de zekerheid. Arm mannetje toch.. Wat is dat plekje nou onder je rechteroksel ?

12 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roux-S
Roux-S, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende