sneu hoor..

Praten over mooie dingen is altijd goed, maar waarom nooit over lelijke zaken.
Is dit de "beschaafde, moderne" manier van zaken weg moffelen?
Onder de tapijt vegen.
Moge God ons behoede als die beerput open gaat. Ja dan is het al vaak te laat.

Altijd maar de meest winbare ideale voordelen, nooit de lelijke nadelen.
Ze worden wel besproken hoor, maar zo zacht mogelijk. Je weet wel, het zijn de kleine lettertjes.
Wanneer je nadelen aanhaalt ben je gelijk de pessimist! En ik schets ze altijd zo zuur mogelijk.
Het is een mogelijk waarheid, niet dat ik het uit m'n duim zuig. Ik herhaal wat anderen misschien uit hun duim hebben gezogen. Wat algemeen bekend is.
"Goh wat kijk jij treurig naar het leven"

Dan moet ik me altijd verwonderen en zou ik het recht in je face willen schreeuwen, van welke planeet kom jij dan?! Ben jij potverdriedubbeltjes geen aardling? Heb jij geen een krant, tv, radio, enige vorm van communicatie!? Hoe kun je dan zo onsympathiek zijn. En gun je zelfs je gedachten niet eens aan dat soort zaken.

Is het omdat de lelijkheid je treurig doet voelen? Dat hoort ook duh! Het zou is wat zijn als je je vrolijk voelt! Dan heb je ze niet allemaal op het "juiste" rijtje. Weet je ckr dat je een Aardling bent?
Dieren zijn eigenlijk ook Aardlingen nu ik me bedenk. Soms hebben die meer gevoel dan een mens. Goh delen we toch nog een hokje met dieren en de rest van de reutemeut op deze wereld. Dus all the emo's out there.. no matter what they say your still a human like the rest of us and them. Its all about the bigger picture.. misschien gaat het ook om het grotere hokje? datgeen wat ons bindt.

Sommige mensen kijken niet verder dan hun neus. En ze willen ook niet verder kijken dan die puist, want dan wordt het ingewikkeld. En dat is waar. Hoe meer je weet, hoe ingewikkelder het wordt. Hoe meer je weet, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Maar dat gaat denk ik niet meer op.

Vandaag hoorde ik, dat mensen 400euro neertellen voor een voetbalkaartje? hoofdschuddend las ik verder m'n krantje. Op het nieuws hoorde ik hoe mensen betaald worden om een spreekbeurt te geven. da staat gelijk aan een riant maandsalaris. En dat zijn nog wel de figuren die geschoold zijn, die weten hoe de wereld in elkaar steekt. Hoofdschuddend zapte ik verder. Hoe kan dat. Maar ik ken natuurlijk niet het hele plaatje. Misschien gaat de helft van dat geld naar een goed doel ofzo. Je weet maar nooit. Je weet maar nooit.
22 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende