Snijden (vervolg)

Vandaag was het weer zover, ik heb mezelf weer eens pijn gedaan. Het liep zow uit de hand dat ik mezelf echt niet kon beheersen, en ik moest wel. Het is echt een soort verslaving geworden.

Ik heb al veel vlinders op men arm getekend, tanks voor die tip trouwens... maar dat helpte niet goed op dat moment. Ik heb aanstaande donderdag een heel eng gesprek met men ouders en mijn 'vertrouwing' persoon. Jullie snappen hopelijk wel dat ik hiervoor mega zenuwachtig ben..... HELP!!!!! Hoe kan ik dit alles ooit uitleggen aan men ouders...huilen Ik ben zow bang voor hun reactie...dat ze me niet meer moeten ofz... Al die ruzies thuis...kan iemand zeggen waar ik dat aan verdiend heb??!!?? Ik weet ik ben niet altijd een van de makkelijkste maar dann hoef je toch nog niet te zeggen dat je eruit wil stappen...Dat doet zo'n zeer als je dat te horgen krijgt als kind...(14)....

Ik merk gewoon dat ik nergens meer van geniet. Alles gaat nu alleen maar over men ouders en school. Kan iemand mij tips geven om effe ergens anders aan te denken???

Bedankt voor jullie leestijd -xxx-

Prokid123
07 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Prokid123
Prokid123, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende