toch verschillende planeten he?!

ja ja. zo voel je je super lekker als vrijgezel en denk je dat jij geniet en alle touwtjes in handen te hebben.. blijken toch jongens de dikkere touwen in handen te hebben.

Die jongen uit Waalwijk..(bijnaam mr chuppa irisknipoog) heb ik niet echt meer normaal gesproken.. Waarom lijkt alles op het moment zo leuk.. en denk je het contact blijft.. dat ze vaak gewoon ineens je gaan negeren. Beetje vreemd allemaal en voel ik me wel wat kut door...

Vorige week gebeld.. maar hij was met vriendinnen weg.. dus hij zou me dadelijk nog op msn zien.. (niet gezien)
ik heb smsjes gestuurd(niet zo veel hoor, maar wel een paar om op te reageren)
Nu net in de auto dacht ik laat ik eens proberen met nummer uit.. en ja hoor.. meneer pakte op... Hij was druk bezig en belde me dadelijk wel terug..
Waarop ik antwoordde.. is dat zo?? hij zo ja.. ik zo dus je meent het echt..? nou ben benieuwd en hoor je wel dadelijk...(maar in mijn achterhoofd.. dacht ik... dit is gewoon een afwimpelling) Geef hem voordeel van de twijfel, maar kan ik beter gewoon als afgeschreven houden.


Vandaag naar film flirt geweest.. ging over dat mannen een paar vriendinnen hebben voor verschillende dingen.. Lijkt me vreselijk zeg... zou ik niet echt waarderen..

Denkt dat dat ook de reden is dat ik geen vastigheid aandurf te gaan..
Baal ervan dat mensen niet zo romantisch meer zijn.. en ook zeker niet meer bestand zijn tegen spanning bij een andere vrouw.

Het veroveren is er ook niet meer bij op een leuke manier..geef de opmerking. "ik vind je leuk en heb gevoelens voor je... dus zie maar wat je ermee doet" nee daar vallen vrouwen voor... compleet.. ahum... niet dus..
het veroveren en moeite doen is er niet meer bij... niet zo veel moeite doen.. want voor jou 10 anderen..

Ik denk dat jongens niet echt tijd kunnen besteden aan vriendinnen.. misschien nog beetje je vriendin, maar een vriendin.. wordt al snel opzij geschoven.. wij vrouwen moeten dat dan weer snappen.. en wachten tot het moment ze weer een lichtinval hebben gehad en je toevallig in hun telefoon zien staan..

Hoorde van de week een verhaal.. vriendin had een relatie.. begin leuk, maar niet super..(das al fout) Zijn beste vriend ging op vakantie en vriendje van vriendin.. ging maar vroeg naar bed.. want een week zonder hem kan hij niet overleven... ha ha ha sorry.. beetje ... homo neigingen???
Zijn vriendin heeft hij al meer dan 2 weken niet gezien...heeft het te druk...
Bull Shit natuurlijk allemaal... is het dan leuk om een relatie te hebben NOPE lijkt me niet.. hij houdt nog meer van vriendje dan vriendin... Zet er dan een punt achter maar nee.. doen ze allebei niet.. terwijl het niet werkt..
Hoor ik vandaag dat hij tegen een ander meisje gezegd heeft.. dat zijn/mijn vriendin vervelend is.. en niet naar hem toe wil komen.. en bla bla bla...

Sorry blijf dan liever vrijgezel.... want zo kunnen ze me ook niet op mijn hart trappen.. terwijl jij denkt dat je een super relatie hebt..

Weet niet wat ik wil... Denk dat ik over 10 jaar nog st eeds zo overdenkt.. anders moet er een jongen van een andere planeet afkomen... om mij te overtuigen... dat hij anders is dan de anderen... en mij echt zou willen..

Kusje op je neus of op je voorhoofd.. denk dat mannen erachter zijn gekomen.. dat vrouwen dit toch wel super lief vinden.... is ook wel om weg te smelten, maar denk dat het ergens in een tijdschrift heeft gestaan... maxime of FHM ofzo.....(kus een meisje op haar neus of voorhoofd.. dan vallen ze voor je...)

Wat zien mannen nou als romantiek???
(kennen ze het woord wel??)




08 mrt 2005 - bewerkt op 03 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende