Waarom te lief??

Toen ik dat verhaaltje had geschreven kreeg ik 's avonds laat een smsje van T uit centerparcs... Zijn mobieltje is leeg en kan dus pas smssen als hij een andere telefoon even pikt. (wat lief dat hij de moeite doet)

Vrijdag toen hij thuis kwam kwam hij op msn 's avonds.. ik moest helaas weg naar een afscheidsfeestje anders had ik thuis gebleven voor hem ( te lief???)

Hij had het wel leuk gehad, maar hij zat niet lekker in zijn velletje... Logisch zeg.. alles heeft hij zo snel door laten gaan, maar had gehoopt dat hem dit hielp om te verwerken.

Zaterdag belde ik hem ' s avonds op en hij was in de kantine van de voetbal.. dus belde hij me later op en hebben we zitten praten een half uur . Ik had zijn adres gevraagd omdat ik een droom had gehad en ik hem iets wilde opsturen..

In mijn droom had ik een beschermengeltje voor hem gekocht en bracht dat op de fiets naar hem toe in maastricht...(uhm.. ken je nagaan wat je over hebt voor iemand... ha ha ha )knipoog

Hij gaf het me en ik de volgende dag naar scheveningen en naar een spirituele winkel om een beschermengel te zoeken.. Jawel gevonden maar moest weten in welke maand hij geboren was. Ik gebeld, maar kreeg geen gehoor. Ik daarna smssen en kreeg pas te laat wanneer hij jarig was. We liepen de passage in en zag ik nog 1 winkel open.. met allemaal mooie ja sprookjes beeldjes enzo..en ja hoor ik voelde gewoon dat ze hem ook moesten hebben.. Bingo... ik gekocht..

ik had er een gedichtje bij gezocht en een beetje veranderd:

Soms is het leven zwaar
Dan zoek je graag een beetje steun bij elkaar
Een schouder om tegen te huilen
Gewoon een paar armen om in te schuilen
Iemand waar je je verhaal kunt doen
Een stevige knuffel of een zoen
weet je het ff niet meer en zit je er doorheen,
kijk naar dit engeltje en hoor dan mijn woorden... Lieverd je bent nooit alleen!!!!!!!!

Dit heb ik dus in die kaart van het engeltje geschreven en gister pas opgestuurd. (kom ik nog op terug)

Gister met valentijnsdag heb ik hem een akart gestuurd via internet met beertjes en die zaadjes strooit en daaruit door goede verzorging 2 mooie bloemen ontstaan. Dus ik had geschreven van : ik hoop dat net als deze beertjes ons contact uitgroeid tot een mooie vriendschap... Maar er was iets fout gegaan bij het verbeteren van die kaart is die gaan versturen wel 3 of 4 keer ofzo.. dus erg hopeloos..

Ik had ineens een droevig gevoel.. ik zag dat hij de kaarten ophaalde en ik maar niets hoorde.. Ik maakte me zorgen en wist dat dit verkeerd aan zou komen.....

Ondertussen stond er ineens een vriend van me voor de deur met een hele mooie bos rozen.. en hij bleef heel de avond.. het was heel erg gezellig..
Ik had een mail binnen zien komen van T en ik was wel heel erg benieuwd wat hij me gestuurd had. Die jongen was even de kamer uit en heb ik snel die mail gelezen... Het was of ik een trap in mijn borst kreeg zeg...liefdesverdriet

Hij vertelde me dat hij niet lekker in zijn vel zit en hij hoopt dat dit verwerken is.. En dat hij het liefst alleen is nu want hij is enorm in de war. en heeft het idee dat ik meer van hem verwacht nu dan dat hij nu kan geven op het moment.. en hij gewoon na moet denken en ff de tijd voor zichzelf nodig heeft...

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik hem wel veel leuker ben gaan vinden.. maar dat ik dit niet heb gezegd of heb laten merken aan hem. Want juist ik zei da we wel over een tijdje zien en ik hem nu wilde bijstaan om zijn verlies te verwerken. Een echte vriendin te zijn met diepgang.. en altijd terecht kon bij mij... (ja zelfs 'snachts waar hij gebruik van heeft gemaakt)

En die vriend bleef maar zitten terwijl hij om half 11 vaak gaat slapen.. blijf hij nu tot over 12 uur...

Lees vervolg "waarom te lief 2"
15 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende