Today bbal - 28 juli 2006 -

Omdat ik min of meer weer ben begonnen met basketbal, heb ik besloten om de vooruitgangen ff hier neer te zetten leek me ontzeeeettend handig eigenlijk.

So.. ben alweer bijna 2 weken actief zeg maar. Het was fijn totdat ik afgelopen maandag, zoals ik dat ervaarde, door me knie zakte. Een teken van overbelasting, wat ik overigens niet verbazingwekkend vind. Maar goed. Ik weet wat ik er aan moet doen, maar ik ben zo vreselijk lui =='.

Het zijn 3 simpele oefeningen 10 herhalingen 3sets 2x per dag. Allemaal om de knie verstevigen. Ik vind dat al een heeeeeele opgave omdat bij te houden. Maar misschien kan dit als een soort stimulans werken, als ik het allemaal opschrijf enzo.

Dus.. kheb vandaag niet erg veel gedaan, min of meer aan een schot gewerkt. Very nice shot vind ik zelf ;P. Zo eentje met een hele mooie boog. Redelijk veel "swish" shotjes, zeer bevredigend ;P. Een "swish" shot is zeg maar, wanneer je een schot raakt en dat je alleen maar dat netje hoort, waar die bal door heen gaat, zo een swish geluid nahnah, ook wel ringloos genoemd. Soms is mijn vrije schot percentage 80% en soms is dat weer 20 tot 30% =='. duuuuus... ow en wat dribbels geoefend maar kon niet echt, omdat me knie niet soepel werkt omdat het pijn doet, dus heb eigenlijk alleen maar geschoten. Verder had ik nog een potje 10en gespeeld met een gast die daar kwam. Was wel leuk. Het was overigens erg lekker weer. Waaide wel lekker. Ik denk dat na deze zomer mijn armen en benen weer een paar tinten bruiner zijn dan ze al waren ;P.

Verder had ik ontzettend lang geslapen tot 12 uur :|. enne.. thuis alleen maar gepced eigenlijk. En wat dingetjes voor m'n nieuwe opleiding geprobeerd maar wilt niet echt lukken ofzo. Verder.. tsja.. ga ik dalijk die oefeningen doen. en dan tv kijken.. en dan... slapen... zoiets ongeveer.
28 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende