troonrede - Humor!!!

Landgenoten...verdachte leden van de Staten generaal.
Nou...daar ben ik dan. Willempie. Zoals ik al eerder had verteld ben ik geen protocol fetisjist, dus bij deze...Mark?..waar zit je? Ah ja..daar. Mark, ik heb dat vod van jou in de kattenbak gelegd, ik heb hier mn eigen tekst..waar heb ik m? Max? Heb jij?..Ah!

Dank je schat

Gooeeed...daar gaan we. Het is toch verdomme wat zeg.. Wacht je jarenlang om koning te worden, is het eindelijk zo ver, is je land overgenomen door de firma list en bedrog. Holy shit...Mark..Didi..WAT een kolerezooi maken jullie er van zeg!
Niet te kort! De economie naar de klote, het land naar de sodemieter en daar mag IK dan koning van zijn. Om te janken! Goddank hoeft mn ma niet alleen van dr AOW rond te komen want dan zou ze verdomme kattevoer moeten vreten...schamen jullie je niet een heel klein beetje?

Eerst van alles beloven tijdens een campagne, zogenaamd gezworen vijanden zijn en als dan puntje bij paaltje komt toch samenspannen om MIJN - ja? Ik herhaal: MIJN land naar de verdommenis te helpen! Ik heb me daar verdomme een eed af staan leggen op 30 april dat ik het land zou beschermen...als ik dezelfde macht had als mn Bet over-over-overgrootvader versie 1.0 van mij dan zou ik jullie allebei met een ferme kick de WW in trappen! Maar helaas! Ik mag een beetje linten doorknippen en één keer per jaar op deze vergulde Ikea stoel een tekst gaan zitten voorlezen. Mij best, maar dan zal ik ook zeggen wat IK wil, gesnopen?!

Luister: elke randdebiel weet dat als je alleen maar bezuinigd-bezuinigd en nóg eens bezuinigd dat dan de mensen steeds minder te besteden hebben en de economie in een negatieve spiraal nóg verder instort, maar jullie halen dus waarschijnlijk het niveau 'randdebiel' niet eens. Alle landen om ons heen lachen ons vierkant en keihard uit...leuk hoor, als je ergens op staatsbezoek gaat, ik ben potdomme het lachertje van de europese monarchen! Jullie worden hartelijk bedankt! Ik moet een hele krat wegtanken om het nog een béétje naar mn zin te hebben op dergelijke partijtjes en Francois Hollande lacht me al helemáál uit! Jullie weten wel...die vermaledijde socialist die heel Frankrijk naar de gallemiesen zou helpen... Zoals jullie gemerkt hebben: het tegendeel is waar. Die domme socialisten zijn verrotte goed bezig daar en die zompige neoliberale moerasdelta hier zakt steeds verder weg in de blubber.

En jij Didi...hoe dúrf jij je nog socialist te noemen? Je bent net zo rood als de onderste baan van de vlag, oplichter! Ik schaam me kapot voor jullie allebei...
Qua onderwijs zakken we steeds verder weg op de internationale lijst, de economie zakt sneller weg dan de laatste single van Dries Roelvink, de ouderen betalen zich blauw aan hun ziektekosten, krijgen er geen donder voor terug en mogen als dank voor het opbouwen van dit land tegenwoordig 24 uur in hun poepluier blijven zitten! Het is werkelijk een prestatie dat jullie al het harde werk van die generatie in minder dan twee jaar volledig naar de verdommenis hebben kunnen helpen!

Het beste kabinet sinds de tweede wereldoorlog...sjongejonge Mark, hoe háááál je het in je hoofd man! Bij het lezen van jouw plannen zou je bijna gaan denken dat die tweede wereldoorlog nog niet is afgelopen, jouw plannen maken namelijk meer kapot dan de complete Deutsche Wehrmacht in vijf jaar tijd hebben weten te slopen in dit land! MIJN land, weet je nog?! Okee, dan zijn we het daar over eens!...

Dus het zal me allemaal aan mn koninklijke reet roesten: bekijk het maar. Ik heb het gehad hier. Wat mij betreft valt dit hele zooitje deze week nog en krijgen we nieuwe verkiezingen...en ik weet al waar ik NIET op ga stemmen! Max?! Kom op schat...we gaan! A A en A! Speelgoed opruimen en mee met papa en mama! Hup!

Emile? Kom jij nog effe mee een biertje doen? Okee, mooi..

Uit van hier! Leve de koning!
18 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sis
sis, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende