voor geen meter geslapen en een dagje maastricht

Voor geen meter geslapen vannacht pff mijn vriend wil nog wel eens een erg onrustig slapen en veel draaien door uiteindelijk op zijn rug te gaan liggen en te snurken waardoor ik weer geïrriteerd word en hem op zijn zei duw. Maar goed ik snap dat hij dat natuurlijk niet expres doet maar ik ben iemand die gewoon veel slaap nodig heeft en dan kan ik wel is even lopen blaffen tegen mijn vriend maar dat snapt hij wel Uiteindelijk viel ik 03:00 in slaap en werd vanmorgen om 07:30 wakker. Besloot om er maar uit te gaan en zit nu heerlijk te genieten van een bak koffie en wat te neuzen op mijn facebook en mydiary.

Het weer maakt mij ook niet vrolijk het is grijs en het regent buiten bleh bah! Maar goed we gaan vandaag een dagje naar Maastricht hoop dat het niet de hele dag blijft regenen anders vind ik het zonde, maak er maar het beste van wel jammer dat het slecht weer is maar goed we moeten wel want we hadden tijdje terug van die voordeel kaartjes retour Maastricht met lunch en die is tot 20 sept geldig dus tja en door de weeks kunnen we niet dus het moest vandaag hihi

Vriendje lief loopt ook net de kamer binnen wel lachen nahnah ik had zijn rode brandweer ochtendjas aangetrokken komt hij de woonkamer binnen gelopen met mijn roze ochtendjas zegtie iets klopt er hier niet hihi.

Gelukkig kan ik nog even wakker worden voor ik de douche instap

Fijne dag allemaal

kiss

14 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sis
sis, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende