Twijfelaar

Gaypride-week in Nederland, en veel bijbehorende tvprogramma's op tv. Daardoor denk ik er ook weer meer over na. Ik ben er pas een jaar of 6 zo'n beetje over uit dat ik volgens mij toch wel meer interesse heb in jongens dan in meisjes. Toen ik jong was was ik er echt totaal niet mee bezig. Niet met daten, niet met 'wie/wat vind ik leuk', niet met uitgaan. Het voelt alsof ik behoorlijk achterloop in dat opzicht.
Ik ben blij dat ik nooit problemen heb gehad met verliefd zijn, al dan niet homo zijn, gediscimineerd worden daarom. Aan de andere kant Voelt het alsof ik een stuk aan ervaring(en) mis. Ik had zo graag nu, op mijn 29e, een beetje gesettled geweest, wat ervaringen opgedaan, en toch ook wel al een of meerdere relaties achter de rug hebben.

Eigenlijk zou ik er dolgraag gewoon voor uit willen komen. Maar ik ben er nog niet zeker genoeg over, en ik ben een beetje bang om weer in het spotlight te komen. Ik val op door mn rolstoel, dat weet ik. Rolstoel én homo? Dat is weer een extra combi waarvan ik niet weet of ik daar (al) mee overweg kan.
Ik zet mijneerste kleine stapjes op het traject, maar het gaat moeizaam. Ik werk mezelf een beetje tegen, maar ik hou mezelf toch maar voor dat ik er uiteindelijk wel uitkom. Zowel uit het dilemma, als helemaal uit die spreekwoordelijke kast.
04 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Maxt
Maxt, man, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende