Uiterlijkheden

Het mag heel stom en oppervlakkig klinken, maar ik denk dat ik mezelf qua uiterlijk moet gaan aanpassen voordat degene in kwestie eens door heeft dat ik een meisje ben.

Ik ben ruim twintig kilo te zwaar en nee, daar hoef ik geen commentaar op. Ik heb me er meestal niet specifiek aangestoord. Hooguit bij kleding kopen, als een wild extreem cool shirtje niet paste.

Ik ga nu maar eens beginnen om terug te gaan naar in ieder geval een paar maten kleiner. Om te beginnen een maat, om het niet onmogelijk te maken.

Ik heb mezelf nooit beschouwd als iemand die zo oppervlakkig zou zijn, dat ze dat gedeeltelijk ook voor een gozer zou doen, maar het valt me wel op, dat de personen, waarvan ik heimelijk denk dat ze er toe doen me altijd ontglippen, omdat ik dat rare dikke meisje ben, dat ze beschouwen als zusje of hele goede vriendin.

Het is vreselijk om te moeten vragen hoe de date is verlopen, als hij met een ander is geweest. Het is vreselijk om uitgehoord te worden over je vriendinnen die er volgens hem allemaal zo lekker uitzien.

Uiterlijk is niet alles, maar schijnbaar wel belangrijk genoeg.

En blijkbaar ben ik dus wel oppervlakkig genoeg om aan die trend mee te doen.

29 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende