Van --- naar --. Morgen +?

Gisteren begon aardig. Lekker gewerkt, weinig aan het handje. 's Middags sloeg de dip toe, en fors ook. Fysiek en mentaal is slechte doen, totaal geen fut meer. De avond was niet veel soeps, weinig trek in eten, maar toch wel blij dat ik wat in de magnetron had gemikt. Smaakte toch wel. Gelukkig wel moeten lachen om een nieuwe aflevering Two and a Half Men, maar meer ook niet.
De rest van de avond een beetje met m'n ziel onder m'n arm gezeten. Weinig boeiends op tv, niks online te doen. Onbewust zitten hopen dat er iemand online kwam om tegen aan te kletsen, maar tevergeefs.
Na een lange warme douche m'n bed in gedoken, met een tikje onrustige nacht er achteraan.

Vanmorgen ging het opstaan moeizaam, ik was nog steeds moe. Toch ging het de rest van de dag wel aardig. Werk was goed te doen, al sloeg de moeheid om een uurje of 2 toch weer flink toe. Eten bij mn moeder was gezellig. Weinig negatieve of zware onderwerpen besproken en veel lol gehad om tvprogramma's. Nu dan goed aan het inzakken...misschien maar niet te laat naar bed.

Als de stijgende lijn zich zo zou doorzetten zou morgen nog wat positiever moeten zijn. Alleen jammer dat dat soort dingen altijd in een golfbeweging werken. Na regen komt zonneschijn, maar ook weer regen. En de incidentele allesverzuipende hoosbui.

Tot morgen dan maar. Bedtijd.
22 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Maxt
Maxt, man, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende