Vannacht was pijnlijk

Vannacht heb ik een erg pijnlijke nacht gehad jammergnoeg. Ik had echt enorm veel last van naweeën en het wou maar gewoon niet ophouden. Het was een pijnlijke hel vannacht. Het hele gedoe heeft wel zo’n anderhalf uur lang geduurt waarin ik allerlei weeën weg heb moeten puffen. Echt gewoon te verschrikkelijk voor woorden en pijn doen deed het ook echt verschrikkelijk. Uiteindelijk ben ik maar heen en weer gaan lopen in de hoop dat het weg zou gaan. Na een tijdje nam ik maar 2 paracetamolletjes in en na weer een tijdje te hebben gelopen waren de weeën weer helemaal weggezakt. Ik was door heel dat geloop en gepuf en gesteun en gekreun best wel moe geworden. Ook door het feit dat ik anderhalf uur van mijn nachtrust heb gemist natuurlijk, dus toenet heb ik eventjes lekker anderhalf uurtje geslapen. Heerlijk om eventjes lekker te kunnen slapen met rust in huis zeg !
Vanochtend heeft Bart Lino namelijk weer naar de crèche gebracht zodat ik wel eventjes mijn rust zou kunnen hebben, dat zou wel zo lekker zijn geweest natuurlijk. Eerst wou hij helemaal niet mee en smeekte hij zelfs bijna of hij hier thuis bij mij mocht blijven, maar toen ze met z’n tweeën eenmaal bij de crèche aan waren gekomen vond Lino het helemaal niet meer zo erg en ging hij vrolijk rustig spelen met de andere kindertjes die er waren. Ook heeft hij nog vrolijk samen met Bart een tas gegeven aan de crèche leidster en daarin zaten allemaal beschuit met muisjes. Lino vond het wel een leuk idee om dat mee te nemen voor haar. Helemaal trots is hij nog steeds op zijn kleine neefje.

Zometeen komen Bart en Lino weer thuis en dan is het wel zo’n beetje gedaan met de rust ben ik bang. Wel leuk is dat ik dan weer verhalen krijg te horen van hoe hun dagen waren en wat ze allemaal hebben gedaan, zo ben ik niet meer alleen. Zo alleen met Sem is ook niet altijd leuk. Nja, Kim is er ook, maar daar praat ik niet echt mee over normale zaken. Meer over dingen die Sem betreffen. Ja, het is fijn als Bart en Lino thuiskomen.

16 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roux-S
Roux-S, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende