Vergadering

Bij deze kan ik hypocriete mensen echt niet meer uitstaan. Helemaal niet meer.. Op mijn werk is het een en ander veranderd. Vorige week vrijdag stond er een nieuw kluisje in de kleedkamer, dus roddels.. Whaaa er komen nieuwe mensen, whaaaa waarom word dat niet met ons besproken? Whaa dit whaa dat. Vandaag hadden we vergadering. 's Ochtends zagen we op het rooster van maandag dat we inplaats van 7 uur om half 7 moesten beginnen. Dus weer whaa dat kan niet zonder het met ons te bespreken. We gaan dreigen met erbarmelijke werkomstandigheden bij de Arbo.. Bla bla bla

Komt die vergadering, en niemand zegt wat en ik de naïeve nieuweling denkt, ondanks dat de wijzigingen me geen reet kunnen schelen, dat het misschien tactvoller was geweest, als we op de hoogte waren gesteld van de wijzigingen. Krijg ik de volle laag van de baas, omdat hij degene is die alles wel bepaalt en al mijn oh zo leuke collega's zeggen niks. Zijn zo mak als een lam en kijken mij aan alsof ik gek ben. Dat was dus ook de laatste keer dat ik daar wat zeg tijdens een vergadering.

Sorry hoor, dat ik dacht dat je alles met elkaar moest bespreken om een beter werkvloer te krijgen, want als je niks zegt en alleen maar klaagt en niet tevreden bent over je werksituatie, omdat je anders niet meer gemotiveerd zo zijn. Wat raar om dat te denken. Stelletje imbecielen. En ik werk daar mee. Dus wie is de grootste imbeciel?!

Daar komt ook nog eens bij dat a 40yearold virgin een werkelijke rukfilm is, ondanks dat mensen zeiden dat dit de film was, die ondanks zijn al weinigbelovend klinkende titel, de comedy weer op niveau brengt? In welke categorie? Kutcomedy's? Alleen het allerlaatste stukje maakt de film nog enigzins grappig en toen stonden ze allemaal als zwakzinnige te dansen en zingen.

Ik haat mijn baan. Ik haat die film en ik haat Jim Carrey on occasions.
08 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende