Vlaag van ziekelijke inspiratie

Ik wil eens een keer mee doen aan online rpgen.. Het liefst nog met Vampires: the Masquerade. Alleen al het feit dat ik nu dus zeg maar een site heb gevonden waar ze daar aan doen, geeft me een sudden burst of inspiration. Ik wil mijn personage gaan ontwikkelen..

Dat niet alleen, maar ik heb ook gewoon de laatste tijd weer een opleving van mijn addiction to blood. In de meeste schilderijen of tekeningen komt weer bloed voor, met als uitzondering de elfenkoningin. Ze deed me een beetje denken aan Galadriel of Arwen van LotR. Maar voor Galadriel heeft ze te donker haar en Arwen is gewoon mijn minst favoriete personage, dus daar heb ik wat tegen. Don't ask. Ik moet nu gewoon elke keer aan Liv Tyler denken als ik aan Arwen denk. Bad bad me!

We gaan maar eens verder met tekenen, ik heb zoveel ideeën. Ook een van een rug waar vleugels in gekerfd zijn, naar alle waarschijnlijkheid met een mes ofzo. Ik heb het idee opgevat om CSIachtige tekeningen te gaan maken, gruwelijke lijken met een detective ernaast die van alles aan het uitzoeken is. Hoe demented het ook klinkt.. Ik verheug me nu al op het verzinnen van de composities van die tekeningen. De meest gruwelijke moorden die ik mag verzinnen en uitbeelden.

Mensen zullen me wel ziekelijk vinden, maar ik heb meer zoiets van. Kunst is een vorm van communicatie waar je alles mag aangrijpen om de boodschap over te brengen. Je kan er actualiteit mee aangrijpen en gruwelijke moorden is wat actueel is. Hoewel er door de eeuwen heen een rode lijn van gruwelijke moorden loopt, is het de laatste tijd ook weer heel erg en ik wil het uitbeelden. So beware..
25 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende