Vreemdgaan

Nog geen week geleden, was mijn zogenaamde relatie begonnen. Onverwacht voor velen, zowel mijzelf. Ik heb er in het begin ook nog veel moeite mee gehad. Zoals het onderdrukken van mijn gebruikelijke ‘dump’-gevoelens. Want de jongen was wel heel lief en zijn ogen waren net twee poeltjes olie. Elke keer als hij zijn hoofd draaide, leken zijn ogen van kleur te veranderen. Het klinkt niet romantisch, maar voor mijn doen was dat wel zo.

Afgelopen donderdag was ik nog bij hem thuis geweest om een filmpje te kijken. De halve film heb ik niet gezien, want hij had hem al gezien en probeerde mij uit mijn concentratie te halen. Halverwege gingen we voor drinken naar beneden en zijn we daar ook gebleven. Ik vind zijn moeder zo lief. Ik ken ze allebei al een stuk langer dan vandaag en ik wist dat zijn moeder lief was. Dat is ze ook gewoon. Druk, maar wel geweldig. De hele avond gekletst en handje in elkaar vastgehouden etc.. De gebruikelijke streeltjes, likjes en klopjes.

Zijn moeder en stiefvader gingen naar bed toe en wij bleven nog even verder kleffen voor we naar huis gingen. Ik weet nog zo duidelijk dat hij op een gegeven moment zei: “Hier kan ik toch nooit genoeg van krijgen?”

What goes up, must come down

Nou ja schijnbaar wel. Aangezien ik zondagochtend om 5 uur een smsje krijg van meneer, dat hij was vreemdgegaan en dat hij dat meisje leuker vond.

<Fred>Hoi poepie.Ik ben bang dat je me teveel vertrouwen heb gegeven. Ik ben vreemd gegaan en het bevalt me. hetzelfde meisje als waar ik vorige week mee was. Ik ben dronken, maar voel nog steeds wat voor haar. Als je wat voor me voeld spijt het me. X ik weet t niet.

<IK> Nou, schijnbaar weet je het wel. Je voelt nog wat voor haar. Leuk, dus uiteindelijk heb je me alleen maar bullshit verteld en mensen maar afvragen waarom ik het moeilijk vind om een relatie aan te gaan. Uiteindelijk word je vroeger of later altijd gekwetst. Had je het niet gewoon vorige week kunnen zeggen, dat ik inderdaad een weddenschap was. Ik wens dat andere meisje veel succes. Once a cheater, always a cheater.

<Fred>Ik heb je gekwetst. Je kan het op die weddenschap zetten, maar dan had je nooit mijn huis gezien. Ff leek het wat te worden tussen ons. Je zal wel denken. Lekker onpersoonlijk zo n smsje. Zullen we ff praten? Liefs fred.

<IK>Ik ben nog in Rotterdam. Misschien ben ik ook niet het ideale vriendinnetje geweest, maar zowel Karlijn als ik hebben je gewaarschuwd. Ik heb ook geen zin om nu te bellen, want dan verneuk ik mijn bezoek aan mijn vriendin ook. Ik voel me al klote genoeg zo.


Het is nog niet eens dat hij me echt gekwetst heeft, want ik had me nog tezeer afgesloten. Maar het bevestigd alleen maar weer, hoe het leven werkelijk loopt?
Ik ga zijn beste vriend zoenen volgende week. Want die kon sowieso beter zoenen en Karlijn die wil Fred persé een gebroken neus slaan. Ik hou haar niet tegen. Lullo.

Kinderachtig, ik weet het voor een weekrelatie. Maar ik was het echt aan het proberen en ik heb zelfs rare reacties van mijn vrienden ervoor geriskeerd. BAH.. verdrietig

"I do not love him. I don't even know what love is. I have never witnessed love. My parents had never loved each other. I have never met two people and knew without a doubt that they were in love. I'm not even sure it exists. For all I know, love is just something they invented for fairy tales to make them better."

30 mei 2005 - bewerkt op 30 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende