vrije dag

Iedereen kent dat wel. Een dag vrij zijn in de week en dan totaal niet weten wat je moet doen op zo`n dag. Om de tijd te doden ben ik al heel erg laat uit mijn bed gekomen. Tja kon ook niet anders want ik werd gewoon ontzettend laat wakker. Voor de mensen die het willen weten, het was 11 uur in de ochtend. Ja voor de pubers onder ons is dit nog erg vroeg, maar je moet weten dat ik 2 keer puberleeftijd heb bereikt. Dus. Ik weet nog dat een vroegere vriend van moeder zich daar openhartig over kon irriteren. Je vergooit je leven meisje, zei hij dan, tevens inspecterende hij elk deel van mijn lichaam wanneer ik met slaapogen de trap af kwam. Tja mannen blijven mannen en je hebt er bij zitten die het kijken geheel stiekum doen maar ook mannen die dit zonder schaamte openlijk doen.
Maar goed ik dwaal af, dat ik hier nou helemaal aan terug moet denken is ook alleen maar om toch even interressant te doen en mogelijke lezers te boeien. Slaat dus echt helemaal nergens op!
Goed waar was ik. Jaaa die saaie dag dat je vrij bent en echt geen zak te doen hebt. Ja, stofzuigen en ander huishoudelijk kwaad. JUK. Nou ik ga het wel doen hoor. Maar dat is dan meer omdat ik weer niets heb gevonden om te gaan doen. Als je wilt weten wat ik ervan vind dat mannen zo zijn dan kan ik je vertellen dat ik dat allemaal VIESPEUKEN vind. JAA ik snap mannen echt niet. Waarom moeten zij kijken, zijn ze nou helemaal van de pot gerukt. doe gewoon normaal en behave youreself.
Bah wat een saai leven. ik denk dat ik maar ga poetsen.
ciau
28 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Eesther
Eesther, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende