Dak en thuislozen, ik heb er een hekel aan.

Ow ow ow, wat heb ik een pest hekel aan mensen die rond het middaguur(en de rest van de dag) zich ophouden zichtbaar aangeschoten / stoned. Meestal zijn het mensen die geen vaste woon of verblijfplaats hebben. OW OW OW wat heb ik daar toch een pest hekel aan.

Het hangt maar, het zuipt maar, het blowt/snuift/spuit maar, het lalt, het schreeuwt, het doet gewoon helemaal niks.Oh ja, jewel, ze stelen als de raven!!!

Waarom hoeven zij niet mee te doen aan de maatschappij? waarom hoeven zij niet te werken? waarom hoeven zij niet aan hun problemen te werken zoals elk ander mens? waarom zijn zij zo slap dat ze hun leven aan zich voorbij laten gaan? WAAROM WAAROM WAAROM?

Ja natuurlijk! Geen goeie/nette/etc/etc zonder de slechte! Ach houd toch op! Ik vind het zwaar frustrerend dat ik niets maar dan ook helemaal niets kan doen aan dit probleem. Ik kijk er elke dag naar en ik voel me zwaar machteloos! Wat kan er aan gedaan worden? en waarom doet de overheid hier te weinig aan. Waarom pakken die slappe mensen (want dat zijn het!) hun leven niet op en werken ze aan hun problemen. Schiet desnoods een kogel door je kop! Maar val mij niet lastig met je fikse decorumverlies!!!

PAK JE PROBLEMEN AAN!! JE BENT NIET MINDER OF MEER DAN ELK ANDER MENS!!!!!!
03 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Eesther
Eesther, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende