Vrouwenaffaire.

Een zin die vaak voorbij komt in mijn leven:
''Als ik op vrouwen zou vallen dan zou ik zeker met je daten.'' Zucht.

Ja. Ik val ook op vrouwen. Toen ik 17 was kwam ik daar achter. Ik heb een jaar een vriend en soms loop ik tegen het feit aan dat ik biseksueel ben. Hij wist dit vanaf het begin en vindt het helemaal niet erg. Met een vrouw flirten of zoenen geeft hij ook toestemming voor.

'It felt so wrong, it felt so right. Don't mean that I'm in love tonight.'

Laatst zat ik echt in een film ofzo. Mijn vriend had een cd-presentatie van zijn bandje in een jongerencentrum, wat voor ons ook wel een thuis is. Er was een (biseksueel) meisje (heeft ook een vriend) die kwam als bezoeker en is gewoon bevriend met mijn vriend en ik. Maar! Die Rockstar van mij had het te druk met handtekeningen uitdelen en stuff dus ik ging een beetje met haar hangen.

In de kelder heb je oefenruimtes en de backstage zitten, wij liepen ineens die kant op. (wat helemaal niet mocht) Ik ben zelf best braaf en voor mijn gevoel deed ik iets heel ergs. Het is een supermooi meisje en ook best lief, maar wel echt een prinsesje. We eindigde op een bank in 1 van de oefenruimtes (waar mijn vriend elke maandag avond oefent nota benen!) en begonnen te zoenen and stuff. Het was zo fijn. Zo zacht. Zo fout en toch klopte het. Ik zal jullie de details verder besparen. Het was zeker niet de eerste keer dat ik met een meisje zoende maar wel de eerste keer dat ik het deed en ondertussen een vriend had. Bad girl, Juliette, bad bad girl.

Even later vond ik mijn vriend in de backstage ruimte en vond het eng om het tegen hem te zeggen, maar deed het toch. Hij moest er alleen maar om lachen gelukkig en zei meteen: 'maar je weet toch dat ik het alleen maar grappig vind' dus bij deze:
Ik heb een awesome vriend.

Natuurlijk hield ik me koel tegenover haar, maar eigenlijk ben ik zo blij als een kind. LOL. Mijn geheim.
Hoe fout het allemaal klinkt en hoe moeilijk het af en toe voor me is, dit was ook niet verkeerd.

Ik moest meteen denken aan het liedje 'I kissed a girl'.
'It felt so wrong, it felt so right. Don't mean that I'm in love tonight.'

En hier laat ik het bij met schrijven :'knipoog
07 nov 2012 - bewerkt op 08 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juuliette
Juuliette, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende