Werken - 14 sep 2006 -

Dus,

Sinds kort werk ik als magazijnwerker. Niet zwaar ofzow, alleen je loopt best lang, met oncomfortabele schoene.. 5 uur opstaan, 6:10 de trein pakke en 7 uur beginne tot 14:45 met twee pauzes. best redelijk eigenlijk. De sfeer is er best relaxt. Het enige irritante is.. wat ik heb... dat wanneer ik slaap, of net wakker ben of zelfs in me dromen.. cijfertjes zie ==' en dat voelt best raar!

Wat me opviel, en wat ik eigenlijk al had kunnen verwachten, was dat er veel mensen waren die gebrekkig Nederlands spreken. Nu maakt het daar geen donder uit, maar ik bedacht me wel.. als je de taal niet spreekt, zijn de kansen op een baan waarbij je veel kan verdienen erg klein. Dan zul je waarschijnlijk altijd dit soort, lichamelijk zwaar werk moeten doen. Het betaalt niet eens zoveel, dat vind ik ook zo gaar. Voor jonge mensen is dat geen probleem, maar als je ouder wordt =='.

Anyways.. kben benieuwd hoelang ik er zal werken.. ik weet dat ik iig wel volgend jaar weer wil gaan studeren.. maar dat stond al vast..
14 sep 2006 - bewerkt op 24 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende