Wie ben ik?

Wie ben ik?
Ben ik wel ik?
En wie is die ik?

Diep, heel diep… Laat ik de antwoorden op bovenstaande vraag maar op een oppervlakkig niveau behouden.
Ik had mij hier nog niet voorgesteld.. dus ja wie ben ik? Aangezien ik mijn anonimiteit wil waarborgen, zal ik niet al te veel persoonlijke dingen vertellen, but I try.

Ik ben ''Fallingdown'', 21 jaar, binnenkort 22 en ik ben studente. Mijn dagelijkse leven tegenwoordig bestaat uit mijn studie, stage, series kijken en verdwaald zijn in wat ik daadwerkelijk wil in mijn leven. Maar bovenal uit mijn vriend die een grote rol speelt daarin.
Ik hou van dingen als psychologie, obsessief nadenken over een gezond leven en dit vervolgens allemaal niet doen, lezen terwijl ik al jarenlang geen boek meer heb uitgelezen en .. ik weet niet veel meer te benoemen.

Kenmerkend voor mij zijn: het uitstellen (hier kan ik nog een boek over schrijven), ik heb het concentratievermogen van een fruitvlieg, ik ben verslaafd aan mijn iPhone en een sucker in het onderhouden van contacten.

Ik wil graag verder typen, maar ik heb zojuist vreselijk nieuws gehad.. Dus hierbij staak ik mijn schrijven van mijn 'wie ben ik' stukje...
15 nov 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fallingdown
Fallingdown, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende