zeik uurtje

Zo ff flink klagen over alles wat mij dwars zit!!!!

Als eerste baal ik enorm dat mijn autootje me in de steek laat! Als eerste kreeg ik maandag na de apk de auto terug met één... nee vier barsten terug. Er bleek een ster onder de ruiterwisser te zitten wat ik nooit gezien had, voor de apk keuring moest hij de brug op... En toen, ja scheurde het fucking raam! GRRRR!!! Een nieuw raam gaat me 420 pleuro kosten en dat heb ik niet. Het kan niet op de verzekering van de garage omdat ik buiten werktijden om heb laten werken aan de auto. Oke met die mega barst is hij wel goed gekeurd.

Vervolgens stond ik op donderdag 2x met pannen langs de weg in fucking helmond! Eerst wilde de auto niet starten, anwb gebeld en wachten maar... iets met de gasklep die te vies was (lang leve 2ehands auto's). Schoon gemaakt en rijden zou je zeggen... Het schoon maken was idd zo gedaan, of ja met een half uur ofzo. Daarna weer de weg op. Gaat die fucking auto uitzichzelf (lees: ik gaf geen gas) gas geven! Flink toeren maken 6/7 duizend ofzo! Klote ding wilde ook niet bepaald reageren op de rem. Ik fucking in de stress! Gelukkig had ik iemand naast me zitten die niet in paniek raakte en konden we de auto stil krijgen zonder brokken te maken. En nee dit was niet met de zachte hand. Remmen (wat niet echt ging) tot een kmtje of 30 per uur, en dan maar gewoon de motor uit zetten. Geloof me, de auto gaat dan best hard bokken!

Uitgestapt, knikkende knieen naast de auto en weer de anwb bellen. Weer wachten verdrietig Bleek dat bij het vastschroeven van de luchtfilter kap (wat boven de gasklep zit) de gaskabel klem kwam. Leuk... thanx anwb...

Maar goed veilig in eindhoven aangekomen, slapen, wat natuurlijk gepaard ging met nachtmerries over een auto die niet heel meer was!

De volgende dag naar school... Starten die auto weer niet! Met een heleboel overtuigingskracht toch met de auto naar school toe gekomen! Nu heeft hij nog steeds problemen, gelukkig staat hij wel weer thuis in alkmaar.

Vandaag was het ook leuk! (maar niet heus). mezelf met tegenzin naar stage gesleept, ben zo toe aan vakantie. Lees in de trein mijn mail. Jup boze docent... bluh... heb mijn stage dossier niet af. NEE dat klopt! Ik probeer het fucking vorige jaar nog recht te breien! Dus stage gesprek kan niet door gaan.

Kom ik op stage aan... Ja hoor, L aanwezig. L is mijn stagebegeleidster een hele lieve meid hoor... Maar echt de manier waarop ze zei dat ze van school gehoord had dat het gesprek niet door ging... BLUH! Hoppa verbannen naar het woonhuis in de flat (woning voor de nachtdienst) en de hele dag aan dat fucking dossier werken... BLUH!!

Tussendoor nog contact gehad met het mannetje van de garage. Die is ziek dus kan mijn auto morgen niet er heen brengen. Klote zooi! heb hem donderdag echt nodig! gevraagd of iemand anders vanuit de garage misschien kan, dan maar duurder uit, maar ik wil mijn autootje weer rijdend! Hij zou kijken.... Nou nog niets gehoord dus verdrietig

Ondertussen wordt ik helemaal gek van het gezeik met school! Ik ben voor mijn plezier op gesprek geweest met studieadviseur en decaan... Geef het dan aan elkaar door, of moet ik bij elke afzondelijke docent mijn verhaal doen? Ik wil niet dat ze allemaal weten dat ik er een puinhoop van gemaakt heb! 2 is al erg genoeg!

Ik heb er ook echt zelf wel een puinhoop van gemaakt. Sinds de opleiding heb ik 2 relaties gehad, stuk gelopen, 2x samengewoond.. alleen achter gebleven en in totaal wel 7x verhuist in de laatste 3 jaar...

Ik weet nu wel dat ik er een puinhoop van gemaakt heb. En ik weet dat ik eerder aan de bel had moeten trekken, maar wil graag mijn eigen zooi opruimen! en ik wil dat niemand het weet en het dan tegen me kan gebruiken!!!!

Zeik zeur zeur!

sorry daarvoor en voor de spelfouten maar het maakt mij nu allemaal even niets meer uit!

lucht wel op!
24 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kaylia
Kaylia, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende