Zo in love.

Gisteren was het dan eidelijk zo ver, de dag datdie ene jongen zou komen! Op school vroeg hij heel voorzichtig of we nogwat gingen doen, we gingen eerst op het plein nog even roken toen liepen we samen weg. Ik zag z'n vrienden kijken maar hij zei wel dat hij met me mee ging.

Toen we bij mij waren gingen we wat drinken, wat praten en natuurlijk is een eerste date niets zonder mijn blunders gelukkig moest hij erom lachen! Het eerste uur was erg awkward, we gaven elkaar eigen de hele tijd door hints maar geen van ons nam de eerste stap.

Het tweede uur verliep anders, we hebben zo gelachen en zaten steeds dichter tot elkaar.
Ik weet niet hoe het kon maar we stoeiden en toen kekenwe elkaar aan, ik was met zijn hand aan het spelen en opeens zaten we hand in hand, we keken elkaar aan ik liet meteen los en ging verder op waar we zijn gebleven.
Uiteindelijk was ik in zijn armen beland. Mja toen moest hij weg, nog gerookt en de hele tijd stond ik in zijn armen en knuffelde omdat ik dood ging van de kou. Hij is lief echt lief.

Toen hijweg ging liep hij heel rustig naar de deur pakte d deurklink maar keek mij de hele tijd aan ik dacht je gaat niet weg je wacht ergens op. Ik zei krijg ik nog een knuffel? Hij knuffelde me en toen zei ik onder de knuffel dat ik toch best verlegen was vanmiddag, hij vond het niet erg en toen we stopte met knuffelen keken we elkaar aan, ik gaf hem en kus en zo volgde er velen kusjes, toen pakte hij mij op m'n bek..
Ik dacht het eerste uir oké hii gaat naar huis alsof we vrienden zijn niet als dates, maar nee we zoenden! Of naja soort van..
Het overviel me zo ergdat ik in de lach schoot hij gelukkig ook ikzei meteen sorry ik ben gewoon verlegen, hij moest lachen en kuste me weer en toen ging hij...
Ik dacht echt shit, ga alsjeblieft niet raar over me denkn maar dat deed hij niet zei hij, hij vond het alleen maar schattig.

Ik ben dus zo in de wolken, ik wil er voor gaan! Hij deed dat echt niet zomaar. Volgende week volgt er al een tweede date! Ik wil alleenwel dat de zoen dan wel goed gaat..
Als ik het nog maar wel kan...

Maar wauw die mooie blauwe ogen, dat schattige bruine haar en die lieve lach
Wauw, en zo fijn hoe we samen praten en lachen!
19 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Graziella
Graziella, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende