Zoveel Stress!!!

Moe wordt ik ervan. Van al dat gezeur aan mijn kop, wanneer houdt het nou een op???

De beste vriend van mijn vriend gaat leugens vertellen waardoor ik ruzie krijg met mijn vriend. Daarna laten we elkaar met rust, tenminste dat dacht ik. Hoor ik een paar dagen later dat hij heel trots gaat vertellen aan mensen dat hij ons uit elkaar wil hebben, omdat ik zijn chill plek in neem. Daarna gaat hij iets aan mij vragen verward en daar geef ik een dag later een reactie op, via de msn van mijn vriend, want hij heeft mij geblokt. Krijgen we weer ruzie op msn. Ik belde mijn vriend daarna want ik moest even iets vragen en doet hij heel nors tegen mij... Zegt hij opeens heb je soms met "die vriend gepraat" ik zo ja heeft hij jou gebelt ofzo... En ja dat hij had dus, maar hij had gezegt dat ik als eerste tegen hem begon te praten. Nou nu kan ik bijna wel raden wat er volgt en dat is dus, dikke ruzie met mijn vriend omdat ik volgens hun dan weer iets heb gedaan.

Een vader die je voor de rechter sleept. En die alles mag bepalen en ik heb helemaal niks in te brengen. Dat is ook al zoiets. Dat hij me voor de rechter sleept voor de 2e keer is 1 ding, maar dan ook nog eens alles bepalen. Dat slaat gewoon weg alles. En wat moet ik eraan doen? Ik kan er helemaal niks aan doen want ik heb niks in te brengen. Bij alles wat ik vraag, moet er eerst toestemming worden gevraagd aan hem. Dat klopt gewoon voor geen meter.

Een collega die moeilijk loopt te doen omdat ze ontslagen wordt. Ze gaat mensen achter mijn rug om bellen en dingen over mij vertellen. Die mensen daar heeft ze nooit contact mee omdat die alleen contact hebben met mij, omdat die mensen er zijn om mij te helpen bij roosters en dergelijke. Daarbij beetje zielig lopen doen bij collega's in andere filialen om te zorgen dat ze haar eigen kan redden. Ook al zo'n geval van: ik ben triest en grijp alles aan wat ik maar kan in de hoop dat ik mag blijven. Maar goed dat heeft natuurlijk geen zin, ik heb niet bepaald dat zij eruit moet dat hebben ze hogerop bepaalt. Daar ook al een hoop gezeik mee.

Onderhand loopt mijn hoofd over van al dat drama en gedoe. Geen idee hoe ik al die dingen op moet lossen, want bij al die dingen krijg ik de schuld en zo gaat dat al jaren. Terwijl ik 9 van de 10 keer gewoon helemaal niks gedaan heb en mensen het verhaal gaan verdraaien zodat het lijkt als of ik het heb gedaan. Ik hoop toch dat ik niet mijn vriend kwijt raak door al deze shit met die vriend, want hij is mijn steun en toeverlaat en hij betekend alles voor mij. Ik heb geen idee hoe ik dit allemaal moet oplossen. Sommige zullen zeggen: met praten. Nou dat heb ik in alle gevallen geprobeert, maar dat haalt niks uit. Want dan nog is het mijn schuld in hun ogen en kunnen ze niet de waarheid onder ogen zien.

huilen
19 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetbrun
sweetbrun, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende