Zoveel shit...

Hoeveel problemen/stress kan een mens hebben? Nou ik kan je vertellen dat het er behoorlijk wat kunnen zijn. Maar hoe sterk moet je zijn om dat allemaal te overwinnen en om niet in te storten? Ook dit kan ik je vertellen, je moet hier heel sterk voor zijn.

*1 Een rechtzaak hebben en die winnen, maar toch gaat de tegenpartij in hoger beroep. En eist een behoorlijk bedrag van je terug, terwijl die verplicht aan jou betaalt is, toen die tijd. Iets om helemaal gek van te worden, want in weze is het gewoon een wraak actie omdat die persoon jou niet met rust kan laten.

*2 Een te hoge studieschuld die je moet afbetalen; ja oke deze heb ik zelf gemaakt omdat ik anders niet naar school kon, maar ja het is een behoorlijk bedrag en dat kan ik er niet bij gebruiken omdat ik ook al die andere kosten nog heb.

*3 De belasting die je zo opeens een T-Biljet stuurd en je verplicht om deze in te vullen; zomaar vanuit het niets, terwijl ik vorig jaar niet eens geld terug heb gevraagd.

*4 Problemen op je werk; als filiaalleidster krijg je van alles over je heen, maar dat is niet het ergste, want meestal of eigenlijk altijd kun je dit oplossen. Maar een collega die moeilijk doet omdat ze wel wil werken, maar niet wil werken wanneer haar man werkt. En je dan gaat bedreigen en allemaal van die andere onzin. Hoe ziek kunnen sommige mensen zijn.

*5 En tot overmaat van ramp, gaat je relatie met de meest lieve man die je kent, er bijna aan kapot; dit omdat ik al het bovenstaande op hem afreageer en dat is HARTSTIKKE fout natuurlijk, want hij kan er helemaal niks aan doen. Dus elke avond ruzie en al die onzin!! En nu bang zijn om hem kwijt te raken!!!

Met andere woorden: een mens kan een hele hoop problemen hebben en zich sterk houden, maar op een dag komt er een moment dat je instort. En dat is dus ook gebeurt bij mij. Gisteren was de druppel. Ik heb nou echt in de gaten dat dingen anders moeten:

- Rustiger praten over problemen en niet gelijk gaan schreeuwen.
- Luisteren wanneer mijn vriend zegt dat ik onredelijk ben.
- Minder koppig doen en sneller toegeven in ruzie's.
Met andere woorden: "Mezelf anders gaan opstellen"!!!

En dat is iets wat ik ook wil. Ik weet dat het tijd kost, maar vandaag ben ik er mee begonnen.

*1 Ik heb geregeld met een kennis dat ik een gesprek krijg met een andere advocaat, zodat ik alles op een rijtje kan zetten en alle vragen kan stellen. Misschien dat er dan toch nog hoop is dat ik het win en dat alles achter de rug is.

*2 Die studieschuld gewoon maandelijks afbetalen en wanneer ik mijn vakantiegeld krijg, hier een groot gedeelte van overmaken zodat ik het grootste gedeelte afbetaalt heb.

*3 Vandaag heb ik achter mijn jaaropgave aangebelt, deze krijg ik binnenkort. Dus wanneer ik hem heb kan ik de papieren laten invullen door iemand en dan gelijk laten berekenen of ik iets terug krijg of dat ik met betalen. In beide gevallen kan ik hier rekening mee houden. Terug krijgen is natuurlijk mooi mee genomen.

*4 Vandaag heb ik het rond gemaakt dat die collega voor ongeveer 4 maand in een ander filiaal gaat werken, zodat iedereen tot rust kan komen en alles op een rijtje kan zetten. De rust zal snel weer terug keren in mijn filiaal.

*5 Vandaag ben ik wezen praten met mijn vriend en heb ik alles gezegt tegen hem wat ik wou zeggen. Dat ik zijn hulp echt kan gebruiken en dat ik laat zien dat ik ook weer de oude kan zijn.

Nu ik dit zo aan het typen ben, wordt ik steeds zekerder van mijn zaak.
Het gaat me lukken en mijn vriend en ik blijven bij elkaar.

Natuurlijk zal het met kleine stapjes gaan, maar dat is niet erg. Ik ga vanaf nu nog normaal doen en geen ruzie meer maken. Als iets me te erg dwars zit dan schrijf ik dit op, zodat ik rustiger ben na die tijd en er rustiger over kan praten!!!!!!!

verliefd
12 feb 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetbrun
sweetbrun, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende