Goed of niet goed ???

Mijn vriend rookt al jaren joints. Maar een aantal keren had ik hem gevraagd om dit niet meer op zaterdag overdag te doen. Hij heeft hier een aantal keren over gelogen. Natuurlijk gaat je vertrouwen daardoor in dat opzicht gewoon kapot. Nu gebeurde er het volgende:

Ik was werken op zaterdagmiddag en mijn vriend was met een vriend van hem aan het chillen.
Ik ging er die avond heen en vroeg of hij een joint had gerookt, mijn vriend zei van niet.
Daarna vroeg ik het aan zijn vriend en die gaf me van die hints waaruit bleek dat het wel zo was. Uiteindelijk heb ik mijn vriend gebelt en gezegt dat ik de dag erna geen wiet voor hem zou halen en heb hem uitgelegd dat ik twijfelde of hij een joint had gerookt. Toen ik ophing heb ik het die vriend nog een keer gevraagd en toen kreeg ik het antwoord: "Ik zal het je vertellen maar je moet beloven dat jij je mond houdt?" Ik zei dus: "Ja dat is goed ik hou mijn mond!" Dus die vriend zei: "Ja we hebben zaterdag een joint gerookt, maar als je dit verteld dan krijg je dikke ruzie met mij!"

De dag erna ging ik dus naar mijn vriend en ik wist niet wat ik moest zeggen. Het zat me allemaal behoorlijk dwars. Ik ging dus allemaal domme dingen zeggen, het leek erop dat ik mijn vriend wou laten kiezen tussen de wiet en mij. Ik kreeg toen als antwoordt: "Als je mij laat kiezen dan maak ik het uit".
Ik ben opgestaan en begon keihard te huilen en heb hem toen alles verteld van die vriend. Mijn vriend werd toen boos en heeft die jongen opgebelt en begon te schreeuwen tegen hem, maar hij heeft opgehangen. Daarna heeft hij mij getroost, want ik was vet overstuur. Ik wist al die tijd niet wat ik moest doen, ik wou die vriend dekken, maar ik wou het mijn vriend ook vertellen omdat ik vond dat hij het moest weten. Nou en toen hij dat zei over het uitmaken, heb ik heel snel een beslissing genomen, want mijn vriend is natuurlijk veel belangrijker voor mij dan die jongen.

Nu ging die jongen mij helemaal bedreigen zo van: "als ik nu dikke ruzie krijg met je vriend dan ben jij de eerste die daar last van heeft" & "Ik pak je nog wel terug daar kun je op rekenen" & "Je bent een onbetrouwbaar kutwijf was maar bij je ex gebleven" Allemaal van dat soort dingen. Ik heb dus mijn vriend gebelt van: "Ja hij laat me niet met rust en gaat me bedreigen" En nu gaat mijn vriend nog naar hem toe..

In mijn ogen heb ik gedaan wat goed was. Ik heb voor mijn vriend gekozen. Het lijkt er echt op dat die jongen aan het stoken is tussen ons, maar dat is hem mooi niet gelukt. Voor mij kan hij echt opdonderen, maar ik vind het niet leuk dat hij mij gaat bedreigen!!!
10 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetbrun
sweetbrun, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende