Mannen

Stel je voor: Je hebt al een jaar lang een vriend en je gaat altijd chillen met hem en zijn vrienden. Op vrijdag, zaterdagavond en zondag avond hebben ze de avonden alleen want dan ben je er niet bij.

Hoe zou het dan zijn als je opeens te horen krijgen: "Ik vind het niet leuk als je erbij bent" terwijl dat nooit een probleem was. Terwijl het al maanden zo gaat.

Ik kreeg dit dus onder mijn neus gedrukt. Dan wordt er nog wel gevraagd of je die avond komt. Dan ben ik er en wordt er een paar keer over mijn been gestreken en iets gevraagd, maar niet geluisterd naar het antwoord. Aan het einde van de avond stuurd hij zijn vrienden weg, onder het mum van: Ik ga slapen. De werkelijke reden is dat hij nu wel wil chillen met mij. Ik zeg er wat van dat ik teleurgesteld ben over wat hij zegt, en dat ik me genegeerd voelde vanavond. Wil die knuffelen en zegt ie: je moet je niet aanstellen er is niks aan de hand. En dan wat later krijg je te horen dat hij zich stoort aan jou en dan 2 seconden later oh nee dat was fout...

Nou lekker is dat, maar je moet dan nog wel een smsje sturen als je thuis bent, want hij wil wel even weten dat alles goed is. Nou zo gezegt zo gedaan, ik heb hem een sms gestuurd met het volgende: ik moest je smsen, bij deze: bedankt dat je me aan het huilen hebt gemaakt.

Tot nu toe heb ik niks gehoord en ik laat verder ook niks horen want ik moest me niet met hem bemoeien en ik moest hem met rust laten. Nou dan kan hij het krijgen. Maar ik weet zeker morgen belt hij me op en gaat ie poeslief doen en zeuren of ik langs kom om te chillen :S

Snappen mannen het dan gewoon nooit dat wanneer je een meisje kwetst dat ze dan gewoon echt gekwetst is???

Ik ga maar kijken of ik een beetje slaap kan krijgen, maar denk het niet...
24 feb 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetbrun
sweetbrun, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende