Zwanger worden | 3e echo

Vandaag had ik mijn derde echo in het ziekenhuis. Ik ging er met heel slecht gevoel naar toe, don't know why.. Het liep ook nog eens uit & de wachtkamer liep bommetje vol! Uit verveling gaan mensen met elkaar praten & zo werd ik op de hoogte gebracht door alle ferti-horror-verhalen.. De moed zakte me in de schoenen!

Ik werd opgeroepen & ging naar binnen.. Toen ik eenmaal op de stoel lag kreeg ik heel naar gevoel in mijn buik. Ik kan het niet omschrijven.. De zuster (?) deed haar werk & mijn eierstok kwam in beeld. Ik zag dat 'ie gegroeid was sinds de vorige keer & dat nare gevoel begon weg te zakken. De zuster ging het eitje meten & guess what! Hij was 19 mm!!! Wauw! Het eitje was 6 mm gegroeid vanaf donderdag. 'Normaal' gesproken springt het eitje met 17 mm al, maar bij 'Clomid gevallen' doet 'ie dat meestal iets later.

Ze verwachte dus dat ik dit weekend een eisprong zou hebben & gaf ons 'huiswerk'. Voor de zekerheid moet ik maandag voor de 4e echo naar het ziekenhuis, maar laten we hopen dat er dan niets te zien is! Dan is namelijk het blaasje geknapt & het eitje gesprongen!

Zou het? Ik hoop het zooooo erg! Ik ben in ieder geval heel hard aan het duimen!

16 mrt 2013 - bewerkt op 16 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LoveOhLove
LoveOhLove, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende