#110 (30-03-14) **verjaardag tante

vandaag zou mn tante dan 50 worden, ze wou het nooit worden dat is der anders wel gelukt, maar achteraf had ze het graag anders gehad denk ik en nog jaren bij elkaar geweest, maar dat ging niet door die stomme kanker..

gisteravond geschreven op Facebook, dus sommige zullen het stukje al wel kennen..


Alles was vandaag zo perfect.. Mooi weer zo mooi om iemand zijn 50ste verjaardag te vieren en dan nog wel van mn grootste maatje, dan waren we nu aan het aftellen tot 12 uur hadden we een surprise party het had zo geweldig kunnen zijn.. Het enige wat we miste ben jij.. Waar ben jij, Maar jij bent er niet meer.. Wel in mn hartje voor altijd! Maatje toch alvast gefeliciteerd met je verjaardag!



een erge rotweekend gehad thuis ging het erg slecht weggelopen, maar weer terug kon naar niemand en ergens kon ik het ze ook niet aandoen.. 3 dagen allemaal maar gezeik en verdriet gehad mn ouders dan.. en drank drank drank.. waarom bestaat het.. niks kon dit weekend meer goed maken vriendinnen die er niet zijn en dan opeens weer weg moeten pff wat is het toch tegenwoordig met mensen die zeggen kom maar naar mij en ben er voor je altijd en dan er gewoon nooit maar nooit zijn wanneer het nodig is... fuck this people..

nu het concert van Blof aan het terug kijken, en vandaag voor het eerst hun nieuwe liedje gehoord spijt heb je morgen maar, en ben er nu al fan van.. zonder hun muziek en vooral het liedje hou vol hou vast zou het voor mij allemaal veel moeilijker zijn geweest de afgelopen jaren.. ze sleepte mij overal doorheen en nog steeds.. gelukkig kan ik dat met iemand delen die net zo fan is als ik mn mentor van vorig jaar.. het liedje zo stil zijn ze nu aan het zingen terwijl ik dit type, en moet gelijk weer aan mn tante denken hun liedjes beschrijven precies mijn gevoel iedere dag, minuut, seconde weer.. muziek is er altijd voor je wanneer je het nodig hebt..

morgen er weer tegen aan maar deze keer geen huiswerk, en vakken maar drie dagen lang Cito toetsen.. pff als ik iets haat en iets niet kan is het wel zn toets maken.. gelukkig volgens mij maar 2 per dag en verkort rooster door rapport vergaderingen dus wel vroeg uit 1 uur ofzo en pas om 9 uur beginnen, maar dat is dan wel het enige voordeel.. dinsdag dan nog een bijeenkomst over de vakken frans duits economie over welke te laten vallen en hoe of wat.. en donderdag alles weer normaal, maar heb nu echt zo iets van ik kan het gewoon niet meer brengen ben op wil slapen maar slapen kan ik al helemaal niet meer. voel me zo ellendig keer op keer weer en weet niet meer wat ik op dit moment moet.. ja muziek luisteren om me een beetje rustig te houden en afleiding te zoeken zodat de chaos in mn hoofd niet te erg wordt, en dan weer even naar de tekst van het liedje gaan luisteren...

maar vandaag ook nog 3 leuke hoesjes gekocht bij www.miniinthebox.nl heb er al meer als 15 maar kan nooit genoeg zijn en niet normaal zoveel hoesjes voor minder als 15 euro vrolijk dat wil toch iedereen..



maar verder gaan luisteren naar het concert, die ik al keer heb gezien en dan proberen rustig te gaan slapen, pijn gelukkig al wat minder heel veel pijn gehad vanaf mn been tot in mn nek en rug en buikspieren.. nogal rot gevallen en beetje wild gedaan bij gym tijdens school verward

welterusten iedereen alvast verliefd
30 mrt 2014 - bewerkt op 30 mrt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende