#116 (18-04-14)

Net een gezellige high tea gehad met oma en mama, alleen telkens dat angst gevoel ik word er echt gek van alsof je iets engs moet doen en dan raak ik zo in paniek en weet ik niet goed wat ik moet doen..

De laatste tijd kom ik erachter dat gewoon niemand meer vertrouwen in me heeft, iedereen zegt maar ga hulp zoeken doe dit doe dat.. mensen laat mij het zelf doen en dan zelfs nog mensen die je niet eens kennen echt vreselijk voelt dat als mensen dat tegen je zeggen.. de laatste tijd voel ik me gewoon weer extreem klote, en mensen zien dat ook aa mij maar ze kunnen me niet helpen, maar echt luisteren doen sommige dan ook weer niet, zw proberen het niet eens maar i denk dat ik het gewoon wel kan zekf want de vorige keer is dat ook goed gegaan, dus wou ik vandaag met mn oude mentor praten want die snapt me gewoon en gelooft gewoon in mij, maar die was natuurlijk vandaag net weer niet op school, dus ze zei volgende week een keertje, en dat vind ik goed, maar wil haar gewoon graag spreken.. kan wel via app.. maar dat is anders dan je gewoon face to face met elkaar praat en dat vind ik dan ook fijner, maar denk dat her pas vrijdag wordt, net voor de vakantie maar maakt niet uit.. zolang ik haar maar spreek en nou maar hopen dat mn mentor en nederlands leraar na de vakantie nier besluit dat wij een boek bespreking moeten doen.. wamt dat durf ik echr niet en ga ik kapot van angst.. ben al doodbang voor taaldorp voor frans van die gesprekjes.

Lekker weekend, en maandag paashaas spelen haha in zn speeltuin waar mijn ouders vrijwilliger zijn. En woensdag hebben we taaldorp op school zie er erg tegen op, moet je met iemand van uit de 5 een gesprek voeren in het frans en een werkboekje maken, en daad krijg je dan een cijfer voor, dat gesprekje zie ik erg tegen op. Maar iedereen zegt ook van maak je niet druk. Maar ik kan het niet uit mn hoofd zetten..

Vandaag mn tablet hoesje binnen gekregen, echt fijn zn tablet zit er nu ook achter. OK! oma nog steeds hier, en echt verschrikkelikke gesprekken over uitvaart en alles kan dat de laatste tijd maar slecht hebben, maar ze zal zo wel gaan en dan lek,ed weekens houdencontact en mn hopelijk niet te druk maken om alles ♡ ♥

Liefs ★
18 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende