#119 (28-04-14)

Haai,

toch wel lekker om vakantie te hebben en niet naar school te hoeven geen huiswerk helemaal niks! alleen uitslapen wil niet lukken hihi.. heb zin in deze vakantie leuke dingen doen. waaronder naar Eindhoven met mn ma om te gaan winkelen en naar de grote primark vrolijk en dinsdag morgen dus mag EIN-DE-LIJK mijn beugel eruit mensen kan gewoon niet wachter tot dat het daar weer lekker glad is geen wondjes meer in mn mond geen hele kip meer die er tussen blijft hangen hahaha.. echt gewoon fantastisch!

voel me vandaag en sowieso de afgelopen dagen weer veel beter na een fijn gesprek te hebben gehad met mn oude mentor.. ze is gewoon duidelijk en weet overal een antwoord op oordeelt je nooit maar dan ook nooit wat je ook zegt en vind niks raars, en begrijpt me gewoon erg goed omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt..

verder is de nieuwe cd van blof uitgekomen en mensen in zweer ik moet die gewoon echt hebben dus ga hem dan ook kopen, maar denk pas als ik naar eindhoven ga en anders via bol.com daar is ie nou ook afgeprijsd maar scheelt niet veel.. vooral de nummer klaar voor, en wraak vind ik erg sterke nummers met een mooie tekst.. waar ik me nu erg goed in herken.. net alle nummers zitten luisteren en er zitten goede bij hoor. helemaal toppie!

vanmiddag lekker nog eens ouderwets gezellig bij mn oma gaan eten, pannenkoeken vrolijk haha wat wil je nog meer. woensdag ook nog naar een vriend van mn tante, weer even gezellig bijkletsen over haar en nog even in bergen op zoom gaan winkelen misschien en dan ook nog even naar de interatuin en daar gaan lunche vrolijk

verder mis ik mn tante toch wel vaak vooral nu met vakanties die waren gewoon altijd van ons anders zat ik daar nou en waren we misschien wel lekker naar vlissingen of rotterdam of waar dan ook naar toe gereden om lekker te gaan winkelen en leuke dingen te doen.. ik wil haar nog zoveel zeggen telkens als ik iets meemaak, maar het heeft gewoon maar weinig zin ik denk wel dat ze het hoort en ziet maar wat is er nou fijner dan het haar gewoon zelf vertellen.. maar ik moet het accepteren en weer doorgaan zoals zij zou willen..

ik ga op internet even wat rondneuzen naar leuke sites voor sieraden kleding enzovoort niet de duur, weet iemand nog wat leuks dan is het graag welkom?

liefs NoGiveUpje verliefd
28 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende