#14 weekend

Hallowaaa,

was weer een druk weekendje deze keer waar ik best wel tegen op zag, gelukkig is het goed gegaan en is het morgen al weer dinsdag (helaas ook een stap dichter bij vrijdag. Wanneer ik moet gaan praten met iemand over mijn problemen... soort van psycholoog kun je wel zeggen, alleen dan van de praktijk zelf) maar even terug over mijn weekend

zaterdag kwam mijn vriendin iris slapen, we kennen elkaar al vanaf groep 1 dus dik 10 jaar. We groeien een beetje uit elkaar vind ik erg jammer. Gelukkig was het wel super leuk zaterdag lekker maf gedaan. En zondag ook!!! Je zou denken ach dat ik helemaal niks maar voor mij is het weer een stap, dat ik weer eens iets heb gedaan wat goed is! en ook best wel moeite heeft gekost, om niet in een dip te raken...

men ma had vandaag diploma uitreiking ze was geslaagd, eindelijk hebben we die ellende weer een beetje afgesloten en zie ik der wat vaker... weet niet of ik daar echt blij mee moet zijn... na de diploma uitreiking ben ik met mijn oma (moeder van mijn ma) en men ouders naar de griek geweest wel lekker gegeten, ik bleef maar eten hahaha. best wel raar soms helemaal geen honger, maar meestal kan ik echt alles opeten. Maar ik ben al een paar kilo te zwaar en doe er alles aan om af te vallen, maar meestal zijn het weer een 1 of 2 kilootjes en de dag daarna is het er toch weer aan... ughh ik haat mezelf !gaap!

Thuis gaat het eigenlijk gewoon nog steeds het zelfde, ik laat niks merken. Men ouders drinken nog steeds volop. Kijken heel vaak weer niet naar mij om, om het interesseert hun niet... is best wel klote. Ik kan er niet tegen om alleen te zijn dan ga ik te veel nadenken en piekeren. Maar ik wil ook bijna geen mensen om me heen... dat maakt het zo moeilijk nu zit ik ook weer verschrikkelijk in een dip, terwijl ik een paar minuten geleden me nog heel anders voelde. Vind het raar het komt zomaar opeens maar het gaat niet zomaar opeens... het zit echt in de knoop bij mij daarboven... Voel me ruk !! alles gaat mis. Ik wil vrijdag niet naar zn kut psycholoog dinges.

Donderdag wordt ook al zn verschrikkelijke dag, we gaan met school naar het bos ( het is de enigste dag dat we nog iets gaan doen en dat douwen ze ff in het midden van de week echt dom hoor!!) maar we gaan met ticket basic dat is iets dat je kan kiezen en dat is dan op vrijdag altijd de 3 laatste lesuren, ga je het hebben over verzorging en techniek alles eigenlijk bij elkaar. deze keer gaan we met ticketdag naar het bos nou maak me gek. Men vriendin gaat niet mee.. en voor de rest heb ik slecht contact met de rest. Helaas zit Lisa dat ene meisje wat mij altijd achterna loopt en alles doet wat ik doe en ik echt zo boos op ben, maar zij blijft proberen om weer vrienden te worden. Dat merkte ik wel in het zwembad afgelopen donderdag.. Toen ze opeens weer begon te praten en me weer achterna liep. Nu ben ik bang voor donderdag dat ze dus weer tegen mij gaat praten enzovoort, en naast me gaat fietsen. We gaan eerst van school naar het bos fietsen, ik ga denk gewoon zeggen ik wil alleen fietsen!

Gelukkig gaat mijn eigen mentor met ons mee.. Dan als het niet goed gaat of zo iets dat ik dan bij haar terecht kan het is wel de dag voor vrijdag en dan kan ik erg in paniek zijn aangezien ik mezelf ken..

jammer wel, dat het schooljaar voorbij is en er een hele lange vakantie voor de deur staat waar ik erg tegen op zie helaas. Ik ga kelly wel missen ze was eigenlijk de enige vriendin uit mijn klas en mijn mentor die me door dik en dun gesteund heeft in moeilijk maar ook leuke tijden die altijd probeert 24 uur voor mij klaar te staan! echt super bedank!

Vandaag was ik vrij morgen ook. Woensdag boeken inleveren... donderdag dan ticketdag en vrijdag rapport ophalen om 11 uur echt jammer dat was het schooljaar weer, mijn eerst jaar op de middelbare ik weet nog wel de eerste weken ik was allemaal maar ziek van school moest de hele dag door huilen ik was bang voor alles en niemand waaraan ik het vertelde ik ging letterlijk kapot. Is dat goed gekomen wat ik nooit had gedacht! ik heb voor het eerst alles vertelt van het pesten en hoe het thuis ging ik kreeg een gesprek met mijn mentor de vrouw waar ik toen echt als de doods voor was. Maar nu de vrouw waar ik mee sta de knuffelen als alles me te veel wordt waar ik thuis bij ben geweest en we samen hebben afgesproken ik hou van deze vrouw gewoon hoe ze is ze is zichzelf. ik kreeg een vriendin waar her later mee fout gegaan is lisa dus. Kreeg meer vriendinnen waar het ook wel vaak fout mee ging maar zo gaat dat nou eenmaal.

Liefs janneke
24 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende