23 - 08 // (on)geduld.

Er is niemand die me gezegd heeft dat het makkelijk zou zijn, dat wist ik zelf ook wel, maar ook niemand die me heeft verteld dat het zo zou zijn. Ik denk ook niet dat het een verschil had gemaakt, ik ben veel te koppig. Maar damn, het is lastig om stil te zitten terwijl anderen feitelijk over je leven nu gaan beslissen.

Het is niet het einde van de wereld, dat weet ik allemaal best, maar het is wel het einde van de wereld zoals die op dit moment voor me draait. Altijd achteraf gepraat om te zeggen of dat goed is of niet, maar voor nu kan ik volmondig nee zeggen. It kills. Ik slaap nauwelijks, als ik slaap schrik ik wakker uit nare dromen, ik krijg geen hap door m'n strot (wat dan weer wel goed is voor een dunne buik) en ik heb het gevoel dat ik de hele dag geen adem kan halen. Mag halen. Want wat als ik ineens opgemerkt word als een lastig insektje, dat zonder aarzelen neergeslagen kan worden? Dat idee staat me al helemaal niet aan. Dus hoe kan dat in vredesnaam goed zijn?!

Voor nu zit er niet heel veel anders op dan gewoon proberen onzichtbaar te zijn en me heel klein en stil te houden. Het is alleen wel heel erg tegen m'n natuur in. Achteraf kan de prijs wel eens hoger blijken te zijn dan voorzien. We'll see. Die rekening vereffenen we dan wel weer.
23 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Almighty
Almighty, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende