Tot morgen? Als mij, dan ik?

Ik hoop zo dat ik morgen weer kan lopen. Naar Utrecht ga ik sowieso wel, al is het maar om bij te kletsen met mijn maatje. Voor het samen zijn, het samen genieten van dingen die wij leuk vinden. Nog steeds, na al die jaren.

Maar ook voor jou. Ik hoop dat ik kan lopen, en dat we 's avonds de stad in kunnen. Je weet waar ik ben, en ik weet dat je in de stad bent, en dat je minstens even nieuwsgierig aangelegd bent als mij. We kennen elkaar nu ruim 5 jaar, en ook al heb ik je in de tussenliggende jaren nauwelijks gesproken, ik heb nooit het gevoel gehad je niet te kennen. Je bent iemand die, als je er was, dicht bij me stond. Maar we hebben elkaar nog nooit gezien. We weten zoveel van elkaar, voelen elkaar intuitief verdraaid goed aan, maar hoe het is om face to face een gesprek met je te voeren, dat weet ik niet. En ik wil het wel weten.

Dus ik hoop dat je er bent morgen, en dat je even zenuwachtig en nieuwsgierig bent als mij. Dan ik? Ach, het zal me ook wat. Ik ben gewoon onwijs benieuwd.

Tot morgen?
24 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Almighty
Almighty, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende