Omdat ik je mis, lief.

Als we nog samen waren geweest, was vanavond een avond geweest dat ik naar je toe was gekomen. Mijn hart had een klein sprongetje gemaakt op het moment dat ik je zou zien. Ik had rustig kunnen zitten, kunnen zijn, met jouw handje in de mijne, luisterend naar alles wat je te vertellen hebt over je dag, over de voetbal, over alles. Ik zou moeten lachen als jij lacht, want jouw plezier werkt zo aanstekelijk. Ik zou de kuiltjes in je wangen zien, die twinkeling in je ogen als je ergens plezier in hebt, en me realiseren dat je alles bent wat ik wil. Je bent zo verdomd mooi. Ik zou net zoals elke avond zachtjes weltrusten zeggen, met als enig verschil dat je het deze keer zou kunnen horen. Ook al hoor je het niet, ik doe het elke avond. Ik zou je warme lichaam tegen dat van mij voelen als je stiekem in slaap valt zonder dat je het door hebt, en nog een tijdje wakker blijven, gewoon om te horen hoe je verder leeft met je ogen dicht. En vervolgens zelf tevreden in slaap vallen.
En morgen, morgenochtend zou ik je veel succes wensen, als je zenuwachtig opstaat omdat je moet voetballen, hoewel ik gok dat je niet toe gaat geven dat je een beetje nerveus bent. Ik zou stiekem naar je kijken als je je klaar maakt om te gaan, om vervolgens zodra je de deur uit loopt een zucht te slaken. Van geluk, omdat ik bij je ben. Niet veel later zou ik met een smile van oor tot oor langs de kant van het veld staan, om te zien hoe je vrije trappen versierd en je gefrustreerd naar je tegenstander te zien kijken, met je mooie bekkie. Damnit, wat zou ik walgelijk trots zijn op mijn meisje. En ook al zou je een ontzettende kutwedstrijd spelen, ik zou nog steeds tegen je zeggen naderhand dat je het goed gedaan hebt, hoewel je me waarschijnlijk de wind van voren zou geven, omdat je spuugchagrijnig bent omdat je niet tegen je verlies kunt. Ik zou nog steeds van elke seconde bij je genieten.

Maar in plaats daarvan zit ik vanavond op de bank, alleen, in een stil huis. Onbereikbaar voor de hele wereld. Ik zal waarschijnlijk een slechte film kijken ,waar ik toch niets van mee krijg, omdat jij het enige bent wat ik zie. Alles wat ik inadem, draait nog steeds om jou. Ik mis je zo verschrikkelijk, lief. Als ik je hand nu vast zou pakken en het op mijn hart leg, zal je voelen dat het gebroken is. Weet alsjeblieft dat ik van je hou, en dat ik je mis, bij alles wat ik doe.

Ik ben niets zonder jou.
02 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Almighty
Almighty, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende