[3] Zeg hallo tegen stress

Ik baal heel erg, ik vind het zelfs een beetje gemeen. Mijn school, mijn o zo geweldige school. Die flikt het weer om mij eens in dikke stress te laten schieten. Jezus wat een kutactie. Ik heb morgen een herkansing van een toets, anders ben ik niet zeker van mijn overgang. Bellen ze mij om 12 uur op dat ik die dus onvoldoende heb, wat ik al wist. Dat viel nog wel mee, maar dan komen ze ook nog eens mee dat ik een niveau lager moet doen anders krijg ik het volgend jaar erg druk. Maar ik mag het allemaal wel zelf beslissen. Dat is toch een kutstreek? Ik ben niet zo'n zelfverzekerd persoon die denkt dat alles wel goed komt, nee - ik zie overal het negatieve van en dat weten zij daar ook! De waarom erachter kreeg ik niet te horen, nu ben ik erg benieuwd! Ik heb alleen dit blok mijn best gewoon niet gedaan, had overal scheit aan en begon smoesjes te verzinnen. Zeer goede instelling van iemand die al eens is blijven zitten. Maar dan wil ik wel eens weten wat ik de vorige 3 blokken die goed heb gedaan waardoor ze die beslissing hebben genomen. En al mijn leraren zijn het er opeens mee eens, terwijl ik door hun zowat ben gedwongen om niv 4 versneld tegaan doen. Overdreven gezien.

Ik heb het even gehad met mijn school, laten we nu over gaan naar mijn stage. Ik voel mij best rot, ik heb mij 'ziek' gemeld. Ik maar denken dat ik er makkelijk vanaf kwam, nee hoor - ik moet volgende week maar even komen. Echt balen want ik heb gewoon geen zin in haar. Ze is echt een super aardige vrouw alleen zeurt ze echt de oren van mijn hoofd af. Nou ik heb altijd wel gezeur aan mijn hoofd, wil ik er eens aan ontsnappen lukt het gewoon niet. Pff - life is hard I guess.

Ik heb ook besloten dat ik volgend jaar naar Duitsland op vakantie ga, ik hou van de taal en wil nu eens het land bezoeken. Het is een grote droom om eens daar te gaan wonen, maar moet wel eerst goed kijken of het wel iets is voor mij. Anders zoek ik gewoon een ander land uit, alles behalve Nederland!

Nu het voetbal een paar daagjes over is, en aanstaande zondag de finale is dacht ik eens rustig mijn net5 series weer eens te gaan kijken. Nee hoor - moet er nu weer tennis op zijn. Als het voetbal niet is dan is het tennis wel, als dat het niet is komt wielrennen de hoek om kijken. En dan komen de olympische spelen alweer. Volgens mij wilt mijn tv niet dat ik mijn series bekijk! verdrietig

Voor de rest ben ik niet echt in een schrijfmode, misschien komt het vanavond nog wel maar dat zien jullie dan wel weer. Voor nu stop ik er even mee. Eigk moet ik op een sport gaan, om mijn agressie in te uiten. Ach - een zorg voor later!

Tschüs! verliefd
23 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gelezebra
gelezebra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende