[1] Voetbal

Dit is mijn eerste schrijfsel en ik begin meteen over voetbal zoals half NL doet. Ik kan het gewoon niet begrijpen dat wij hebben verloren van die Russen. Wij konden zoveel beter voetballen dan dat we nu hebben laten zien, het was echt barslecht! Rusland speelde inderdaad beter, en realistisch gezien hebben ze het ook verdient alleen ben ik nog teleurgesteld in het Nederlands Elftal. Applaus voor v/d Sar, wat een geweldige keeper is hij toch he! Alleen Mathijssen en Ooijer, wat een domme fouten hebben zij gemaakt. Ze stonden daar en ze keken erna. Maar actie ondernemen? Nee hoor - waarom zou je ook? Daar zijn Nederlanders toch veels te goed voor?
We hebben ze erg onderschat, ik dacht zelf ook dat we zouden winnen maar het tegendeel is bewezen. Guus gaat niet naar huus, maar wij wel. Auf Wiedersehen Österreich, bis nächste Mal!

Laat ik mij nu maar eens even 'voorstellen'. Ik ben een zeventienjarig meisje en ik kom uit het boeren Drenthe. Ik woon wel in een stad maar een accentje heb ik soms ook wel. Teminste, als ik mijn best ervoor doe! Ik zit ook in die stad op school, wat een beetje jammer is. Ik zit op het MBO en doe de opleiding SPW.
Voor de rest hou ik erg veel van muziek, poprock, electro, tokio hotel daar ligt het allemaal tussen in!

Ja je leest het goed, ik ben ook een Tokio Hotel fan. Vanaf maart 2006 kon ik mij officieël fan noemen, ik kende ze al vanaf december 2005 maar toen intresseerde ik mij nog niet echt in duitse muziek. Mijn eerste concert was in Oktober 2007, Brussel - België. Het was super, geweldig eerste concert. Toen volgde Maart 2008, Rotterdam - Nederland. Super mooi alleen jammer dat ik een zitplaats had. Nu ben ik vorige week zaterdag naar Nijmegen - Nederland geweest. Open air was het en ik had er ook geslapen, het slaapgedeelte was echt super minder! Alleen het concert en de jongens maken het weer helemaal goed! Ik heb perfecte foto's gemaakt van mijn perfecte plaats dus ik kan nog wel nagenieten!

Natuurlijk hou ik nog wel van meer muziek en leef ik niet voor Tokio Hotel. Ik heb nog een 'normaal' leven ernaast, teminste zover ik het normaal mag en kan noemen!

Ik vind het eigk wel weer genoeg voor vanavond, het is al laat en ik moet morgen vroeg opstaan om te leren. Ik heb een herkansing dinsdag die ik moet halen anders ben ik waars. niet over!

Auf Wiedersehen und Bis Morgen!
verliefd
21 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gelezebra
gelezebra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende