[6] Schone sokken en vuil ondergoed

Wow, het is alweer een tijdje dat ik hier ben geweest. Oke - 4 dagen maar het was voor mij wel een tijd geleden. Veel heb ik ook niet meegemaakt. Ik ben nu alleen wel 3 weken bij mijn moeder en ik ben bang dat ik het niet ga redden.
Niet dat het heel erg hier is hoor, nee ik hou van mijn moeder. Alleen mijn stiefvader is degene die ik niet echt kan uitstaan. Hij is degene waardoor ik hier weg ben gegaan en nu 3 weken hier zitten. In dezelfde huis als hem. Ach - ik kan altijd terug gaan naar huis en dan ben ik daar gewoon wat langer.

Maar goed - de vakantie is begonnen en het feesten kan ook beginnen! Niet dat ik op vakantie ga maar toch ik ga het leuk maken! Het feest in de stad begint ook weer bijna dus dat wordt ook weer feesten enzo. Gaat zeker wel leuk worden!

Ooh en ik ga ook proberen om een dagje ofzo naar Duitsland te gaan, ik hou zoveel van dat land nu al. Ook al ben ik er nog nooit geweest. Ik moet en zal naar Duitsland gaan!

En thank god dat Spanje heeft gewonnen bij het EK! Schade Deutschland alles ist vorbei. Ik spreek mezelf nu wel erg tegen. Ik hou van Duitsland maar ik vind het goed dat ze hebben verloren? Ja - het elftal vind ik vreselijk maar het land lijkt me geweldig verliefd3

Auf wiedersehen meinen Schatzen! Bis Morgen verliefd
30 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gelezebra
gelezebra, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende