#30 raad je aan dit boek

Haaaaai,

al paar dagen niet online geweest, daarstraks mn best gedaan om een verhaal te schrijven op mn tablet die het gewoon echt niet goed doet.. zo irritant als je typt blijft alles hangen je moet minstens 10 seconden wachten tot de volgende letter kan in worden gedrukt.. zo verschrikkelijk! zo even zeggen waarom ik niet gewoon op mn laptop kon.. nou hij was leeg vanmorgen en ik wou stekker erin doen.. stekker kapot verdrietig nou fijn is dat.. gelukkig hebben we er een via internet kunnen bestellen en morgen in huis hoop beetje op tijd al kan ik wel beter zonder mn laptop dan telefoon maar altijd als iets niet kan wil je alleen maar dat doen hea zal wel herkenbaar zijn voor sommige.. ha ha. Zit nu op de computer van mn ma die zit nu buiten met opa en oma.. haha die hadden een prijs gewonnen en mochten iets uitzoeken maar ze konden niks vinden en ze hadden rode horloge's van die ice watch types weet je wel.. nou die vind ik helemaal te gek heb een witte een echte en sinds kort ook een zwarte van mn pa's werk die lag er al maanden en werd maar niet meegenomen.. dus nam hij hem voor mij mee haha yeaahhh. Heb ook van die neppers voor 5 euro weet je wel een groene en blauwe! ach nou en leuk toch>?

Vandaag had ik zn dag met zoveel gemende gevoelens, echt vervelend raakte helemaal in paniek en wist niet meer wat ik hier nog deed dacht dat ik alles verkeerd deed en miste de oude mensen die er altijd voor mij waren. gewoon zn shitday gelukkig kan ik altijd wel bij mn internetvriendin terecht maar waarom durf ik niet gewoon tegen mn ouders te zeggen en de mensen die het dicht bij me staan waarom bij de mensen zo ver van mij vandaag. Nu gaat wel weer iets beter omdat ik opeens een berichtje kreeg van mn mentor met heej ik denk aan jou lieve Janneke. Ik geef echt veel om haar en omdat laatste tijd wat minder ging vond ik lief dat zij eens een keer begon! echt een topmens alleen ben niet eerlijk geweest heb gezegd dat beter ging maar op dat moment was dat eigenlijk helemaal niet.. (op dit toetsenbord is wel even wennen hoor iedere keer fouten Grrr) maar toen ze vroeg of ik zin had ik school ben ik wel eerlijk geweest dat ik er tegen op zag en best wel bang was na al die nare berichtjes enzovoort ze gaat er morgen met mn nieuwe mentor over hebben vind echt tof van haar omdat ik nu eigenlijk opnieuw moet beginnen met alles vertrouw haar eigenlijk het meeste in deze wereld ze is er altijd voor me. Daarom best wel moeilijk heb helaas geen les meer van haar maar wel van mn teamleider en die weet er ook alles van en is erbij geweest met gesprekken enzovoort..

ik zei alleen dat het beter gaat omdat ik graag wil stoppen met die hulp ik weet dat beter is maar ik kan het zo niet in wil gewoon zo graag tegen mijn moeder zeggen dat ik er niet meer heen ga en krijgen we gezeik kan ik altijd naar mn mentor al zal zij ook niet achter mij staan! ik vind die hulp zo moeilijk moet de 24ste als het goed is weer in ieder geval die dagen na 19 augustus als ik weer op school zit..

maar ik ga denk maar zo stoppen al dat gezeik heb trouwens wel die vrijdag van mn laatste vakantie dag een dag alleen van half 10 tot 11 uur 's avonds mn ouders willen dat ik ergens heen ga, maar ik echt niet! hahah wil gewoom even helemaal alleen zijn!

Mn ma wil met mij naar fit for free hahah word nog wat, maar ergens lijkt het me wel leuk ben ook wel iets te zwaar, maar ook gewoon even lekker je ding doen enzo.

trouwens moet hier nog over hebben, anders klopt mn titel niet. Had van een vriendin als boektip gekregen om deze boeken eens te lezen.. gaat over een meisje die depressief is en zelfmoordpoging doet en het niet meer ziet zitten en uiteindelijk op weg is naar het goede het zijn 2 boeken. Je wordt er misschien niet bepaald vrolijk van maar ze zijn zo mooi echt om een brok in je keel te krijgen Van Charlie Bee.


DEEL 1


VERVOLG

maar ik ga nu weer opa en oma zijn er

liefss verliefd
08 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende