#64 (02-12-2013)

Haaaaai,

en toen zaten we alweer in December, wat gaat de tijd soms toch snel... De laatste tijd weer het een en ander gebeurt, alleen weet niet allemaal precies meer wat..

Vorige week woensdag ben ik door een vriendin van mij perrongelijk tegen een ijzere bord bij ons op school aan geduwd, het deed wel een beetje pijn.. Maar daarna werd het helemaal dik en blauw. Moest ik naar beneden met vriendin om een ijspack.. dat was echt zo koud.. half uur gedaan. Toen ik eenmaal thuis was, kreeg ik er toch wel erg veel last van en mijn vingers deden ook al zoveel pijn als ik bewoog. Ik kon wel janken zoveel pijn mn ma zag het en heeft de huisarts gebeld we mochten nog even tussen door komen. De huisarts vond het wel zo verstandig als ik naar het ziekenhuis ging om foto's te maken dus daar gingen wij. Gelukkig was er niks op de foto's gezien. En heb ik er ook niet echt heel veel pijn meer aan, maar de eerste dagen best wel. Heb wel zalf en moest verband om wat er nu ook al weer af is.

(ondertussen IOS7.0.4 aan het dowloaden wat duurt dat toch altijd lang, voor die telefoons pfff... )

Op school gaat het opzich wel alleen telkens ruzie en dat is gewoon klote... vandaag ook weer en dan gaat ze weer heel aardig doen, en dan denk ik stop met dat gefake!! Ik haat haar, maar ze wil geen ruzie met mij dat snap ik ook wel, meestal loopt het ook uit de hand als je ruzie met mij krijgt En dat meen ik kan ik je vertellen haha.

Na dat gesprek met mijn mentor van de eerste, zie verhaal 62 waar ik vertelde dat we het gauw nog eens over haar zouden hebben, dus ik vraag hoe is het nou eigenlijk met u, en no steeds geen reactie! soms maakt het me gek, maar op een gegeven moment leer je haar ook kennen, en ik weet dat ze liever over mij praat. Maar dan voel ik me altijd zo schuldig, net of het bij haar altijd alleen moet gaan weet je wel..

ik ben de laatste weeer aan het nadenken, om weer hulp aan te nemen op school. Ik denk gewoon dat ik daar weer moet beginnen, want het gaat gewoon niet echt goed, en dan kan ik soms wel met mentor van vorig jaar kletsen, maar we hebben daar zo weinig de tijd voor en school zit ons zo verschrikkelijk in de weg iedere keer. Maar dan denk ik ook weer ik ben daar vorig jaar niet voor niks boos weggelopen omdat ik helemaal gek werd, en bij de andere net zo.. Het s zo moeilijk, maar zo kom ik er nooit uit denk ik zomaar.

Gelukkig kan ik wel altijd terecht bij @Smile97, ze is echt geweldig hoe moeilijk ze het soms ook heeft ze is er altijd voor me, en probeert me ook altijd te helpen verliefdverliefd

maar ik ga weer verder met huiswerk, gelukkig is het niet zo veel. En mijn telefoon is ook weer klaar nu nog de laatste stappen doen dan kunnen we er weer tegen aan vrolijk

byeeee
02 dec 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende