#69 (pics) Beekse Bergen en andere dingen

Heeey,

Gisteren ben ik samen met mn beste vriendin naar Beekse Bergen geweest (dierentuin) jullie kennen het vast wel, normaal zijn we nooit zo van zulke dingen, maar we hadden gratis kaartjes en die moesten voor 1 januari op dus daarom. Ze bleef vrijdag al slapen en zo als altijd is dat super maar dan ook super gezellig! En ben blij om weer even een goede vriendin te hebben. Aangezien veel mensen mij op dit moment haten en me onderuit proberen te krijgen.

Hier nog een paar foto's van beekse bergen, in de auto safari kwam er een giraf naar ons toe, en begon heel onze auto af te likken haha, serieus nog nooit zo dichtbij gezien













heb er nog wel meer, maar dat gaat een beetje veel tijd kosten, en sorry als de foto's niet recht zijn.. maar weet ook niet hoe dat moet. hihi wacht nog even een paar kerstfoto's van mijn katten en mij hihi. Alleen eentje wou er niet op..







Verder is mijn vriendin die andere dag weer naar huis gegaan, en hebben we nog lekker pizza en friet gegeten hahah..

en morgen er weer tegen aan, zie er erg tegen op aangezien het niet zo lekker gaat in de klas.. daarvoor nog wel naar mijn mentor geweest met paar vriendinnen en ze snapt me gelukkig wel en vindt dit ook allemaal te ver gaan. Heb ook gewoon toegegeven dat ik vast ook wel dingen heb gedaan.. Maar of hun dat gaan toegeven is nog een groot raadsel ze zou ze nog aanspreken.. pff

Morgen ook nog iemand van de ggd die bij ons komt voor onderzoeken en alles tijdens mentorles.. Pff help me en twee toetsen van geschiedenis en nask van die vakken die ik gewoon echt maar dan ook echt niet kan nouja geschiedenis laatst opeens wel met mn 9,2 voor so hoogste punt van de klas echt niet normaall..

En trouwens een nieuwe laptop, en mn ipod shuffle weer eens een keer uit de kast gehaald en op internet opgezocht hoe je gratis muziek op itunes kunt zetten haha echt makkelijk ! en nu staat het ook mooi op mijn telefoon in plaats van met zn app itube hah ! maar was wel even wennen allemaal met windows 8, maar lijkt echt moeilijker dan het is.. Via een knop zit je gewoon weer bijna op het oude windows 7, en het is gewoon veel mooier ! ben er blij mij en deze laptop doet het tenminste ook weer OK!

maar ik ga weer, Gerrie mn kat is er weer en nog even gaan leren en dan lekker slapen Good night everybody

liefss
15 dec 2013 - bewerkt op 07 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende