#71 (30-12-13)

Heeeej,

een lang tijdje geleden dat ik weer geschreven heb, heb ook niet echt iets te zeggen of veel meegemaakt.. en beetje moeilijke tijd gehad..

Mn tante heeft allang veel pijn en dat soort dingen maar ze heeft nooit tegen de huisarts gezegd dat ze ook bloed ophoestte en toen ze dat zei moest ze gelijk van allerlei onderzoeken doen, voor kanker is zit namelijk in de familie haar vader is er aan overleden en nog een broertje.. en andere broer die is er van af gekomen.. En mn vader heeft het gelukkig ook niet, want was een paar weken geleden ook maar de vraag maar hij werd schoon verklaard gelukkig ! maar 2 dagen later had mijn tante dus de uitslag van de onderzoeken en ze bleek kanker te hebben in haar longen met uitzaaiingen naar de botten en lever.. En het is nu alleen maar tijd rekken maar dan kun je nog wel jaren leven, maar kan ook morgen afgelopen zijn.. En het is mn lievelingstante ze is er altijd wel voor mij en we spreken of zien elkaar iedere dag.. en ja gewoon super veel lol.. Dus was wel even heftig en ook voor mijn vader.. vandaag heeft ze weer allerlei onderzoeken en mn pa is met haar mee..

De dag daarvoor hadden we nog een leuke kerst, en de dag daarna krijg je dit te horen.. met kerst lekker gegourmet met familie en 2e kerstdag niks gedaan want mn ma moest werken..

Heb nog een cd van marco borsato gekregen die nieuwe van mn tante, ben er wel blij mee staan mooie nummers op..

En dan is het morgen weer oudjaar, wat gaat de tijd toch snel, als ik terug kijk op alles dan denk ik wel wat en heftig, en dan denk ik toch maar ik ben er nog hoevaak niet gedacht om er een einde aan te maken en op punten gestaan om het te doen. En nog steeds contact met hele lieve mensen zoals mn mentor waar ik nog er dankbaar voor ben en lieve mensen die ik heb mogen leren kennen maar ook mensen die ik kwijt ben geraakt, waar ik nog iedere dag aan denk. Ik denk wel dat ik er sterker uit ben gekomen als vorig jaar al heb ik nog zo mn momenten als gisteren dat ik het niet kan laten om mezelf te snijden.. was weer tijdje geleden maar het lukte me gewoon niet anders.. Heb ook veel leuke dingen meegemaakt, maar ook moeilijke dingen ! deze oud en nieuw zal anders worden er komt wel familie en mn tante maar dit jaar geen vuurwerk mn ma vond het te duur.. ik vind vuurwerk hoort en bij en natuurlijk met mn tante. Maar we gaan gewoon door !

en dan nog 13 DAGEN en dan ben ik JARIGGG ! en word ik 15.. Eindelijk haha. op 12 januari op een zondag samen met mn mentor van vorig jaar hoeveel kun je gemeen hebben.. Wil haar een leuk kaartje geven en een doos merci omdat ik haar zo dankbaar ben voor alles verliefd

maar ik ga weer xx
30 dec 2013 - bewerkt op 07 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende