#72 goodbye 2013 hello 2014

Goodbyee 2013;

Een jaar waar in ik veel heb meegemaakt veel leuke dingen maar ook de minder leuke dingen, waardoor ik nu alleen maar sterker van ben geworden. Ik heb het gevoel dat ik ergens wel een beetje op de goede weg ben, maar het gaat soms ook weer zovaak mis. Ik probeer er zelf uit te komen, want voor mijn gevoel kon hulpverlening mij toen niet helpen, al te vaak geprobeerd voor mijn gevoel.

Een jaar waarin ik mensen heb leren kennen die veel voor mij zijn gaan betekenen. Die er voor mij zijn zelf als het echt niet meer gaat, die me steunen en nooit mijn geheimen doorvertellen, Me niet gek vinden om wat ik doe of me stom maar me respecteren zoals ik ben! deze mensen wil ik heel erg bedanken voor alles. Deze mensen zijn er voor altijd in mijn hart, hopen dat we nog veel van zulke tijden zullen beleven. en dat we er voor elkaar kunnen zijn.

Een jaar waar ik mensen ben verloren, die ik nog vaak mis. Mensen die achteraf bleken dat ze niet de juiste mensen waren en mij pijn hebben gedaan. Die mensen wil ik in 2014 vergeten!

2013, je bent een jaar om nooit te vergeten! jij blijft voor altijd in mijn hartje door de dingen die ik heb meegemaakt in dit jaar, en hopen dat 2014 een goed en beter jaar wordt.

Ik ga proberen de negatieve dingen te vergeten en opnieuw te beginnen met alles. En te genieten het zal niet altijd goed gaan dat weet ik ook wel, maar zoveel mogelijk genieten van het leven dat ga ik zeker proberen te doen !





de eerste 2 plaatjes zelf gemaakt..

Ik kijk ook erg uit naar deze week, donderdag met mijn moeder naar Eindhoven om te winkelen, en dan vrijdag tot zondag bij mijn tante, als ze die chemo's nog niet krijgt, en als het goed gaat. En dan ook zaterdag naar Antwerpen. En nog maar een paar daagjes en dan is het 12 januari, en dan ben ik jarig ! hihi

iedereen een hele fijne jaarwisseling toegewenst, en dat alles goed mag gaan. En al je dromen mogen uitkomen je een mooi en fantastisch jaar mag hebben en dat alles beter gaat. MD ik hou van jullie verliefdvrolijk

Liefs Janneke (laatste berichtje van 2013 verliefd )
31 dec 2013 - bewerkt op 07 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende