#78 (18-01-14)

Haii,

gisteren dus een dagje niet naar school geweest en dat is maar goed ook. Gisteren opgestaan met wazig zicht en vlekken voor mij ogen met het gevolg hele erge hoofdpijn maar dan ook echt verschrikkelijk! ik heb het wel eens vaker maar deze keer was echt erg. ik heb gelijk 2 van die kleine ibrufen ingenomen, alleen het wazig zicht ging weg, de hoofdpijn zakte na een paar uur wel iets toen ik daarna ook nog 2 paracetamols had ingenomen alleen de rest van de dag wel hoofdpijn gehad helaas en me niet echt lekker gevoeld..

ik weet niet wat het is maar ik merk nu gewoon dat ik me niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk slecht ga voelen ik heb geen fut meer om dingen te doen en te ondernemen en al helemaal niet met vrienden zeg het telkens weer af, en dat is niet de bedoeling want je houdt zo niemand meer over op een gegeven moment..

Maar ik denk dat ik zo wel weer even naar de bieb ga van lezen wordt ik altijd wel weer een beetje rustig en mezelf, wat ik op dit moment graag zou willen..

Gisteren had ik even in het kort vertelt tegen mijn mentor van vorig jaar en ze had niet heel veel tijd, maar dat ene kleine berichtje wat ze zei voordat ik ging slapen was wel even fijn, ik had gezegd het zal vast wel weer goed komen =$ en zij zei, ach meisje toch, zeker komt het goed, geloof in jezelf verliefd dat deed me even erg goed voor de rest heb ik haar verder niet gesproken maar het is fijn als iemand tegen je zelf dat het wel goed komt, inplaats van het altijd alleen maar tegen andere te zeggen. Ik kom er steeds meer achter wie mijn echte vrienden zijn en wie gewoon vrienden helaas kom ik er dan achter dat ik maar een echte vriendin heb hier in de buurt en gelukkig wel een paar via internet en de rest zijn gewoon vrienden. Maar met die paar die ik heb ben ik ontzettend blij dat mogen ze weten verliefd

maar ik zal zo weer eens gaan, byeeverliefd
18 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende