#83 (23-01-14)

Haii,

Vandaag tot half 5 naar school, was echt te gek voor woorden.. alleen omdat mn ma heeft gezegd dat ik me verslapen had maar dat was niet eens echt de reden.. Ik was het zak en kon gewoon even niks anders als huilen, huilen en nog eens huilen... De laatste tijd heb ik dat steeds vaker met de smoes ja heb traanogen... gelukkig gelooft iedereen dat dan ook, gewoon een big smile en iedereen kijkt er door heen..

Maar ik kwam dus 20 minuten te laat op school ma had al gebeld en je hoeft pas bij 25 minuten te laat te blijven.. Mijn ouders zijn er ook erg boos om geworden en hebben mail gestuurd maar dat heeft ook niet echt gewerkt.. dus nou zijn ze helemaal boos.. En wil eigenlijk wel met mijn mentor praten over problemen ik wil gewoon met iemand praten maar mijn ouders willen vast niet dat ik het met haar doe.. want zij gaat het weer gelijk tegen mijn ouders zeggen en binnenkort zijn er al oudergesprekken.. Maar hoop dat het me lukt om toch wel maandag te gaan want morgen is ze er niet en heb er nu best wel spijt van..

maar dat nablijven was helemaal niet erg mocht gewoon naar leerplein met vriendin en daar muziek zitten luisteren beetje engels zitten maken kletsen, en lachen facebook twitter.. Niemand die er ook maar iets van zei.. Zo wil ik wel vaker nablijven.. alleen wel laat thuis pas om 5 uur en het ging ook nog regenen... maar ben er nu weer vanaf alleen nog frans inhalen dinsdag en dan nog practicum van biologie.. En dan is het weer normaal.. Vandaag nog een 9 voor aardrijkskunde gehaald erg blij mee hopen dat mijn punt daardoor omhoog gaat dan ga ik van 5 naar 4 onvoldoendes dat moet ik hebben.. pff economie ophalen en dan kan ik over.. Hoop het zo gelukkig helpen veel lieve mensen mij..

Morgen gelukkg geen huiswerk en maar een kort dagje 4 lesuurtjes 2 uur lo en biologie en natuur/scheikunde..

liefss NoGiveUpjee
23 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende