#85 (25-01-14)

Haii,

Op het moment gaat het eigenlijk best wel redelijk goed met mij! ik zal beginnen bij vrijdag!
Vrijdag.. Ik was vroeg uit half 1 en ben naar huis gegaan.. 's avonds ging ik naar de opendag van mijn vader's werk in Bergen op Zoom is een creatieve opleiding en dat lijkt me best wel leuk.. is misschien pas over 2 jaar maar dat maakt niet uit.. daar was een jongen die telkens naar mij keek echt telkens en ja ik ben nooit verlieft geweest en begin er liever ook nog niet aan.. Maar hij liet dus zijn cola vallen en daarna weer de fles.. mensen daar wouden hem telkens aan mij koppelen haha..

daarna ging ik weer naar het ziekenhuis naar mijn oma die heeft net een 2e nieuwe heup gekregen gelukkig ging het best wel goed met haar en kon ze ook al weer lopen.. Daarna nog langs mijn tante gegaan, met haar ging het ook wel goed, alleen nog extra bloed gekregen anders kon ze de chemo niet aan van donderdag die ze nou krijgt.. weer spannend!

op de terug weg naar huis kreeg ik buikpijn maar dan ook echt, en zit de laatste tijd een beetje te stressen vooral met school heb mijn 2e rapport gekregen waar in stond dat ik dus niet over kan en kijken naar een andere school misschien niet zo slecht zou zijn. ergens weet ik ook wel dat ze het alleen maar doen om ons bang te maken zo slecht is mijn rapport niet net allemaal 5,5 godverdomme! maar ik zit er nu de laatste tijd wel erg mee, net of ik nergens mijn best voor doe terwijl ik dus met alles al omhoog ben gegaan..

vannacht hield ik het niet meer van de buikpijn en ging ik naar beneden voor iets zwardere pilletjes maar niks hielp mijn ouders hadden door dat ik wakker was en mn ma zei kom anders maar bij mij liggen dus heb ik dat maar gedaan ook wel eens fijn omdat onze band niet altijd zo geweldig is dus dat heb ik gedaan nog wel een paar keer wakker geworden van de buikpijn.. echt verschrikkelijk en vanmorgen weer niks hielp.. uiteindelijk maar iets genomen waardoor ik beter naar de wc kon misschien lag het daar en en ja daar lag het aan, gelukkig nu dus weer over... alleen nog wel een beetje gerommel.

en wat denk je krijg ik 's middags opeens een bericht van die jongen op facebook die ik dus vrijdag heb leren kennen.. Hij vind me leuk maar ik wil gewoon vrienden dat snapte hij niet helemaal maar nu is het toch gelukt.. en hij komt uit zegge dus niet ver hier vandaag en is ook kennissen van een paar klasgenoten van mij haha dus dat is opzich wel grappig.. hij laat me niet meer los en noemt me nu gelukkig wel gewoon maatje maar flirten dat kan hij wel hoor haha mijn ma moest zelfs inschakkelen maar laat hem maar moeite doen! dus we gaan binnenkort een keertje afspreken en neem ik wat vriendinnen mee en hij ook.. ik mijn vriendin en hij de broer van mijn vriendin.. Hah ik weet niet of ik nou echt verlieft ben het is raar ken dit gevoel niet en ben er nooit mee bezig geweest en nog steeds niet haha gelukkig is hij nu even weg en kan ik even wat tijd voor mezelf nemen.. helaas weet hij natuurlijk niks van mij.. dus dat is dan wel wat moeilijker... Alleen de lachende ik.. en dat is maar 15% van mij...


Nog mijn haartjes gevefd vandaag weer mooi rood al zeg ik het zelf!

Verder vanavond nog bij een lekker restaurantje zitten eten bij YamiYami in Roosendaal zn japans restaurant met van die grappige en lekkere kleine hapjes! nog wat foto's en dan zal ik maar weer eens gaan morgen een nieuwe dag





en nog een fototje met mijn mama verliefd


liefsss verliefd
25 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende