#87 (28-01-14)

Haii,

Vandaag begon de dag met buikpijn weer al echt gewoon verschrikkelijk maak me te druk dat weet ik maar kan er niet mee stoppen. gelukkig rond de middag wel over gegaan. Na nederlands kwam mijn mentor opeens naar mij toe ze had mijn mailtje nu pas gelezen van een paar dagen geleden om te vragen of ik een keer kan komen.. Ze zei kan je nu maar ik had nog geschiedenis en daarna moest ik een toets inhalen en daarna bijles van een vriendin dus nu zal het wel morgen tijdens de les zijn.. zie er eigenlijk wel tegen op omdat die ouder gesprekken binnen kort ook weer komen.. Maarja we zullen wel zien morgen

toen ik naar geschiedenis ging werd ik uit ik de klas gehaald moest met iemand van de ggd mee ik dacht nee he wat nou weer, maar was van die vragenlijst die ik had ingevuld.. omdat ik ook bij een psycholoog en maatschappelijk werk heb gezeten en iets over mijn gewicht had geschreven, zit wel net op het gezonden maar net ook weer op de 1 kilo te zwaar, balen zeg dit.. Maarja. gelukkig vroeg ze niet veel alleen over hoe het thuis en op school gaat maar heb gewoon gezegd ja goed, dan zou ik er verder ook geen gezeik mee krijgen snap je..

daarna moest ik mijn frans toets inhalen, waar ik gewoon een 9,3 voor heb hoogste punt van de klas, toch wel een beetje trots omdat ie bij ons in de klas echt heel erg slecht was gemaakt.

daarna nog naar een vriendin geweesr voor bijles was echt leuk en ook gezellig ze heeft me erg goed geholpen met alles ben haar erg dankbaar..

Vandaag de hele tijd voor engels zitten leren morgen so, als de leraar niet ziek is anders doe ik hem wat haha alles voor niks gedaan, en nog voor frans morgen proefwerk.. Daarna nog voor aardrijkskunde moet echt goed punt halen maar dat is pas donderdag, maar sta nu eindelijk een 6 en dat mag niet weer naar een 5,5 gaan anders geef ik het echt op en ook voor nask voor vrijdag als ik die toch eens omhoog kon krijgen
vrolijk

we gaan ervoor ik doe het voor een goed doel om over te gaan, en dat wil ik echt maar dan ook echt echt!

Morgen gelukkig kort dagje tot kwart voor 2, en dan weer de 2 rustige dagen in zonder huiswerk bijna.. allen deze keer wel toetsen dat is iets minder.. zo nog even gaan leren donderdag boektoets van school echt moeilijk boek.. grrr niet leukk!

maar zo ook gaan slapen daarna en dan morgen weer een nieuwe dag.. Wat zie ik er tegenop om met mijn mentor te praten zeg..

liefss
verliefd
28 jan 2014 - bewerkt op 28 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende