#89 (02-02-14) **

Haii,

En toen zaten we alweer in februari, een kort maandje.




hopen op een mooie maand, al was januari ook best wel een goede maand, weer veel geleerd zoals iedere maand en natuurlijk ook weer dingen meegemaakt minder leuke maar ook leuke dingen en die moet je vooral niet vergeten!

Ik merk de laatste tijd dat ik heel erg dankbaar ben via de steun die ik krijg ook via MD deze mensen weten zelf wel wie en mogen zich inderdaad aangesproken voelen, door jullie kom er ik ook doorheen wijze adviezen en het gevoel dat mensen je aardig vinden om wie je echt bent en niet de gene die je niet echt bent verliefd

verder ben ik dit weekend best wel ziekjes geweest helaas, al gaat het nu wel wat beter. En in module 3 van het schooljaar nog geen één onvoldoende gehaald, mijn punten tot nu toe:


Frans: 9,0 en 9,3
aardrijkskunde: 9,0 8,0 en een 6,9 (waar ik erg blij mee ben nog nooit voldoendes voor ak gehaald dit jaar en mijn onvoldoende ook weggewerkt ben goed bezig al vind ik het zelf haha.
LO: 6,9
en voor duits; 8,3

ik vind het echt wel goede punten en nask ging vrijdag ook erg goed, dus al die voldoende dan ook weer weg is krijg ik er echt weer vertrouwen in zit en ook wel wat lekkerder door in mijn vel eerlijk gezegd.

verder het enige wat nog niet echt super gaat, na al die dagen dat ik niet naar mijn mentor wou, was ik echt maar dan ook echt van plan om morgen te gaan maar nu is ze er morgen niet. godverdomme. En ben best wel bang want dinsdag is oudersgesprekken, dat ze gaat vertellen dat ik haar een mail heb gestuurd ik zou dit echt niet fair vinden als ze dat doet, want ze heeft me nog niet eens gesproken. En dat zal voorlopig ook niet worden hoop het woensdag te kunnen doen, anders weet ik het ook niet meer dat vertrouwen kan ik gewoon niet vinden bij haar en dat is erg moeilijk om dat op te bouwen als die persoon er zelf ook niks van weet omdat ze een perfecte jeugd heeft gehad.. verward

verder, morgen eerste vrij wel gelukkig, maarja morgen practicum inhalen en dat zal wel lang duren gelukkig wel met een vriendin knipoog dat is daarom wel fijn. en dan er weer tegen aan lestoetsen en nog meer toetsen verschrikkelijk! maar we kunnen het!


nog even 2 quotes tussendoor.





liefs fijne avond nog verliefd
02 feb 2014 - bewerkt op 02 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende